2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیز دلم یه چیزی بگم؟ سر یه موضوع نه چندان با اهمیت ذهنم مشغوله و بی خواب شدم یه ساعتی هست ...

حتما گلم حتما ...دوسداری اینجا بکو شاید خالی شدی و مرهم دردت بشیم اگه مایلی

منکه به شخصه مرض دارم مررررض انگار یه شب زود بخوابم امتیاز مرحله رو از دست میدم 

شب بیداری برای سلامتی بسیاررررر ضرر داره 

با قرص ملاتونین نیم ساعت قبل خواب بخورید چند شب خوابتون تنظیم میشه گیاهی هست و هیچ ضرری نداره از دوز کم شروع کنید 

چه ایده جالبی چون تو حالت عادی واقعا به خصلتای خوب اطرافیانمون چندان توجه نمیکنیم مخصوصا اگه ازش خو ...

بله یه سمتش اینه

یکی دیگه این که ناخودآگاه انرژی مثبت این کار و حس شما میره به سمت اون شخص و رفتار اونم کم کم تغییر می کنه

ًمن این که رفتار شما هم ناخودآگاه تغییر می کنه وقتی به خوبیهاش فکر کردید و همینم باعث بهتر شدن رابطتون میشه

بیدار شدم برای نماز 🌸

قبول باشه. ..چقد خوبه همچین ادمایی هنوز هستن. ..راستش از این آشوبا میترسم. .میترسم کشورو خراب کنن دیگه هیچی برامون نمونه امسال ک دیدم خیلی کم روزه گرفته بود ناخوداکاه گریم میکرفت ک چرا رفتیم ب این سمت خانواده ما همههه میکرفتن جز یکنفر...الان بجز یک نفر کسی نمیگیره😥

شب بیداری برای سلامتی بسیاررررر ضرر داره  با قرص ملاتونین نیم ساعت قبل خواب بخورید چند شب خواب ...

ببین خوابم میگیره هااا ولی هی دلم میخواد بیام تو گوشیم بچرخم الکی یهو ساعتو میبینم شده ۴ مث الان

یکی میگفت نمیبخشم تا خدامنو نبخشه منم بقیه رو نمیبخشم گفتم برا خدا زرنگ بازی درنیار تو همه رو ببخش و ...

دارن باخودشون لج میکنن دیگه

نمیدونن بخشش چقد حس خوب و جریان مثبت داره

سخته ولی ولی من سرسخت ترم🙇
نه عزیزم موضوع خیلی مهمی نیست الان که از ذهنم دور شد ترجیح میدم دوباره بهش فکر نکنم

ان شالله ک کامل ازتون دوربشه و خیلیییی خیلیییییی زود از ته دل بخندید و مشکلاتتون حل بشه و کلی خوشحالی بیاد سراغتون

قبول باشه. ..چقد خوبه همچین ادمایی هنوز هستن. ..راستش از این آشوبا میترسم. .میترسم کشورو خراب کنن دی ...

با احترام عزیزم

آشوب ها نیست که مردم رو دین زده کرده

خود متولیان دین هستن که این کارو کردن متاسفانه

به عمد یا به سهو

ازتون خواهش می کنم کتاب قلعه حیوانات رو حتما بخونید.