2777
2789
با احترام عزیزم آشوب ها نیست که مردم رو دین زده کرده خود متولیان دین هستن که این کارو کردن متاسفان ...

اخه کاربا اونا ندارم اونا گناه خودشون

ولی این لخت شدن اینارو نمیترسونه از عذاب اخرت.. .....وجدانن اینا توخونه هم ابنجوری میپوشن. ..شلوارکردی میپوشن توخونه. .بیرون فقط مردا رو از زناشون دلسردمیکنن. ...چرا نکاه قران نکردن حتی یکبار ببینن چقد راجع به حجابخداوند گفته. ...کیردادن ب اختلاص. .اونام گناه خودشونو دارن. ..اگه همه اینجوری بتشیم سنک روی سنک بندنمیشهبخدا....من لخت بگردم پولامون برمیگرده  نههههه  فقطخودمونو گناه الود میکنیم. ..همه ک نباید مث هم رفتارکنن اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خوابم میگیره هااا ولی هی دلم میخواد بیام تو گوشیم بچرخم الکی یهو ساعتو میبینم شده ۴ مث الان

دوست عزیزم متوجهم چی میگین اما اگر بهتون بگم سرطان ، کم خونی از دیر خوابیدن شب میتونه حاصل بشه اون وقت شاید در وهله ی اول فکر سلامتی که هنوز دارین و نااگاهانه دارین از دستش میدین باشین و دوم اینکه گوشی رو حتما شبها خارج از محیط خوابتون بگذارید و اراده کنید بخاطر نعمتی که خدا بهتون داده و نسبت به نگهداری ازش مسئولین تلاش کنید 

حیفهههه خیلی‌ها خوابشون نمیگیره و غصه دارن شما که میگین خوابتون میگیره پس فقط کمی همت و پشتکار و دوری از وسوسه 🌸

دوست عزیزم متوجهم چی میگین اما اگر بهتون بگم سرطان ، کم خونی از دیر خوابیدن شب میتونه حاصل بشه اون و ...

پوست روهم چروک میکنه...منم برم بخابم. .من همیشه 12 خابم اگه بزارنم بچه ها

اخه کاربا اونا ندارم اونا گناه خودشون ولی این لخت شدن اینارو نمیترسونه از عذاب اخرت.. .....وجدان ...

اتفاقا اشتباهتون تو خط اول تونه

اصلا گناه خودشون نیست و به همه ربط داره

خیلی خیلی بیشتر از حجاب

خود حضرت علی میگن فقر که از یه در وارد شد ایمان از اون در میده

چرا نمی گید اختلاس گرا از خدا نمی ترسن

دزدا از خدا نمی ترسن

ظالما از خدا نمی ترسن

می گید چرا همه به هم نگاه کنن

عزیزم حرمت امامزاده دست متولیان

وقتی تو به اسم دین ظلم کنی حرمتی برای دین نمی مونه!

نتیجش میشه همین که کسی روزه نمی گیره و نماز نمیخونه!

شما با بچتم این طوری رفتار کنی نتیجش میشه همین

ملت که سهلند

با بچت بد رفتاری کن

کتکش بزن

غذا نده

و ...

بعد دم از دین بزن

ببین بچت چکار می کنه

دوست عزیزم متوجهم چی میگین اما اگر بهتون بگم سرطان ، کم خونی از دیر خوابیدن شب میتونه حاصل بشه اون و ...

از اسم سرطانم وحشت دارم بخدا😰مخصوصا اینکه هم مادربزرگم هم عمم هردوشون سرطان خون گرفتن فوت کردن اصن ترس تو جونمه میترسم ارثی باشه

ولی واقعا به قول شما با دیر خوابیدنم دارم همه اینا رو برای خودم میخرم😣 مرسی بابت گوشزد ❤️حتما درستش میکنم

من اون وقتا که مجرد بودم یه دفتر داشتم توش با خدا حرف میزدم از هر چی اتفاق افتاده میگفتم و احساس هام هر شبم نمینوشتم هر وقت دلم نوشتن میخواست میرفتم سراغش الان دو تا سالنامه پر دارم گاهی میرم میخونمشون خیلی حس خوبیه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
از اسم سرطانم وحشت دارم بخدا😰مخصوصا اینکه هم مادربزرگم هم عمم هردوشون سرطان خون گرفتن فوت کردن اصن ...

خوبه که منطقی هستین 

پسسسسس حتما از همین فردا شب برای خودتون فقط برای خودتون همت کنید 

میشه بگین چند ساله بودن فوت کردن چرا ؟ مگر پیوند انجام ندادن 

اخه کاربا اونا ندارم اونا گناه خودشون ولی این لخت شدن اینارو نمیترسونه از عذاب اخرت.. .....وجدان ...

اتفاقا فکر کنم که شما به قرآن درست نگاه نکردید

آیات قرآن درباره حجاب بسیار محدود و سربسته اند

ولی درباره ظلم ربا رشوه دزدی و .... تا بخوای آیه داریم

منتها به نفع یه عده ست که سر مردم رو به حجاب(مخالف و موافق) گرم کنن تا خودشون بهتر به کاراشون برسن

خوبه که منطقی هستین  پسسسسس حتما از همین فردا شب برای خودتون فقط برای خودتون همت کنید  م ...

عمم ۳۴ ساله بود فوت کرد 

خیلی سال پیش من ۶-۷ سالم بود 

و مادربزرگمم تو ۶۰ سالگی 

عمم ۳۴ ساله بود فوت کرد  خیلی سال پیش من ۶-۷ سالم بود  و مادربزرگمم تو ۶۰ سالگی

خدا بیامرزد هر دو عزیز رو صلوات فرستادم انشالله روحشون قرین رحمت باشه 

سعی کنید از الان مراقب تغذیه تون هم باشید و توی نت سرچ کنید البته همه باید بدونن چه مواد غذایی خطر سرطان رو بیشتر میکنه 

موفق باشین و سلامت 🌸