2777
2789
عنوان

جاری بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 22 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم اصلا خوشم نیماد ازجاریام همین برخورد ک کردن رو دازم باهاسون دلیل خاصیم ندازه زندگیشونم هیچ چیزشون ارجحیت نداره برام ولی وقتی میبنمشون انگار ازصب یجا بودیم 🤐میگم از کجا پیداشون شد

باردارم تا زمانی ک جنسیت نمیدونستن روزی دوبار پیام میدادن رفتی سنو رفتی سنو  آخر فهمیدن جنسیت ...

حالا میخاستن چی باشه....آخه به شماها چه مگه میخای به اونا بدی آدم اینقد فضول و بی شخصیت اخه یکم ادب و فرهنگ داشته باشین خانما خیلیم ادعاشون میاد که خونواده دارن بخدااونیکه تو یتیم خونه بزرگ میشه فهم شعورش از تویی که پدر و مادر بالاسرته و تربیتت نداده خیلی بهتره....من دارم شاخ درمیارم از این همه آدم حتی حیفم میاد بگم سگ صفت چون لیاقت اینم نداره متاسفم فقط....همین

من خودم اصلا خوشم نیماد ازجاریام همین برخورد ک کردن رو دازم باهاسون دلیل خاصیم ندازه زندگیشونم هیچ چ ...

والا روزی که قراره ببینمشون واسم عزا میشه قشنگ به شوهرم میگم این یکی دو ساعت کی میخاد تموم بشه تحملشون ندارم اونم بیچاره تا میشینیم بعد یه ساعت میگه پاشو بریم میدونه که معذبم و اذیتم میکنن

حالا میخاستن چی باشه....آخه به شماها چه مگه میخای به اونا بدی آدم اینقد فضول و بی شخصیت اخه یکم ادب ...

دوست داشتن دختر بشه پسر بالا تر میدونن عقب افتاده ها🙄

فهمیدن پسره بد اخلاق شدن 

حالا ی طلا خریدم اونو ببینن شاید تررورم کنن 

حسودن در حد لالیگا ی مانتو میخرم ۱۰۰ حرف پشت سرم میزنن 

خدا در امان نگه داره مارو از شر چشم این بخیلان 

خدا شاهده زره ای حسادت نمیکنم و صمیمی نیستم بخاطر همین پشت من همه جا میگن فلانی مغروره خودشو میگیره و ... 

آخر میگم اره خودمو میگیرم شما لایق این نیستید ک واستون خودمو نگیرم 

واللا میرینن ب عصاب ادم😒😒😒😒😒😒😒

دوست داشتن دختر بشه پسر بالا تر میدونن عقب افتاده ها🙄 فهمیدن پسره بد اخلاق شدن  حالا ی طلا خ ...

اتفاقا منم طلا دارم هنوز ندیدن شوهرم میگه طلاهات ببینن جنگ جهانی شروع میشه 😂و واقعا حسودن چون اونا هم کلی طلا دارم وهمشم با دستش صحبت میکنه و میاد گرم و قیمت طلاهاش بهم میگه ولی من انگار نه انگار بخدا یه ذره حسودی هم نمیکنم میگم مبارک باشه به خوشی بپوشی....تعجب میکنم میگم حسادت یعنی چی چرا باید حسادت کنه آدم، تو وجودم هر چی هست جز حسادت و واقعا نگران زندگیم میشم وقتی این همه چشم بد میبینن دور بر زندگیم 

اتفاقا منم طلا دارم هنوز ندیدن شوهرم میگه طلاهات ببینن جنگ جهانی شروع میشه 😂و واقعا حسودن چون اونا ...

اره واقعا هرکسی زندگی خودشو داره یکی امکان داره تو مرحله ای از زندگیَ. پیشرفت کنه یکی هم امکان داره پسرفت کنه