امشب رفتم خونه پدرشوهرم جاریم هم اونجا بود اونا میخاستن برن ما تازه اومده بودیم بعد با فاصله دستش داد و یه سلام خشک و خالی و سرسنگین باهام کرد...اصلا من باهاش هیچ رابطه ای ندارم از دوماه قبل ندیده بودمش امشب وقتی منو دید خیلی بد باهام رفتار کرد واقعا چرا...خواستم به مادرشوهرم دلیل این رفتارش بپرسم بعد گفتم ولش کن آدم حسابش نکنم بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لابد یه چیزی درت دیده که اینجوری خودش رو چس کرده.خوشحال باش نشون داده ازش بهتر و سر تری.نمیدونم داری چیکار میکنی ولی درست داری میری ،همین فرمون برو جلو تا چشش دراد🤣
بهتر همین که باهاش ارتباطی نداری و صمیمی نیستی خدارو شکر کن اصلا هم پیش مادرشوهرت گله نکن اینجوری اون میره با جاریت صحبت میکنه و جاریت فکر میکنه تو چقدر ناراحتی از اینکه اون بهت محل نداده
عزیزم وقتی یه سر و گردن از جاری بهترررر باشی از حسودی زیاد هم چشم دیدنت رو نخواهد داشت هم بی دلیل دشمن و بد خواهت میشه،این یعنی تو رو از خودش بهتر می دونه برا همینه داره می سوزه .اصلا محلش نده و آدم حسابش نکن هر جا هم تشریف داشتن با بهترین تیپ و قیافه برو جلو تا بیشتر بسوزه😎