خواهش میکنم گزارش نزنید اومدم درد و دل من یه دوست دارم چندین ساله با هم رفیقیم خیلی دوسش دارم و پنهونی از شوهرم میبینیم همو چون شوهرم خوشش نمیاد از دوستم.... دوستم متاهله با شوهرش مشکل داره دوسش نداره داشتن طلاق میگرفتن ولی نهایتا بخاطر بچشون بهم برگشتن دوستم ۷ ساله با یه آقا تو رابطس بهم بدجور وابسته شدن همش زنگ و پیام یا همو میبینن ولی رابطه جنسی نمیدونم دارن یا نه ... آقا هم مثله دوستم متاهله من خیلی دوستمو نصیحت کردم که نکن به بچت فک کن به بچه اون آقا فک کن ولی فایده نداش...امروز با حال بد زنگ زد رفتم دنبالش نگو آقا اینو بلاک کرده بحثشون شده دوستم قرار بوده با شوهرش بره یه مجلسی اینم گفته حق ندادی بری اونجا پره پسره دوستمم گفته باید برم و بحث بالا گرفته تو چند روز غذا نخورده داغون شده همش گریه گفت کمکم کن قسمم داد منو ببر پیش د ع ا گ ی ر میخ ام خواب بندش کنه بیام به پام التماسم کنه من خانمی میشناسم فا لگ ی ر ه منم اجبارا رسوندمش و برگشتم ولی عذاب وجدان دارم حس میکنم تو گناهش شریک شدم
عزیزم،توبه کن و از خدا بخواه ببخشه و خدایی که بی منت میبخشه، ان شاءالله یه مسیر درست و انسانی هم سر راه دوستت و اون آقا قرار بگیره،نه شما و نه اونارو سرزنش نمیکنم،چون انسان اگر مسی رو سرزنش کنه،نمیمیره تا به اون روز دچار بشه، فقط اگر قابل و لایق باشم دعا میکنم💜💙💚💛🤍❤
زندگی ام را بعد از خدا به امام زمان و اهل بیت علیهم السلام گره زده ام💛🤍تمام آرامش من،همین موهبت الهیست💚الحمدلله دائما😍امتحان کنید،این نهایت آرامش است🙂💫اللهم عجــل لولیـــک الفـــــرج✨
عزیزم،توبه کن و از خدا بخواه ببخشه و خدایی که بی منت میبخشه، ان شاءالله یه مسیر درست و انسانی هم سر ...
کسی رو،نوشتم مسی😂لیونل مسی
زندگی ام را بعد از خدا به امام زمان و اهل بیت علیهم السلام گره زده ام💛🤍تمام آرامش من،همین موهبت الهیست💚الحمدلله دائما😍امتحان کنید،این نهایت آرامش است🙂💫اللهم عجــل لولیـــک الفـــــرج✨
وایی دوستت با چ چشمی ب شوهرش نگاه میکنه بعد خیانتش کاش از دوستتون فاصله بگیری تا بازم مرتکب گناه نشی اون الان آلوده شده مطمئن باش اون دوستت ی روزی ب زندگیت لطمه میزنه
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )