2777
2789
عنوان

رفتن خونه مادرشوهرم :(

400 بازدید | 22 پست

شبتون بخیر بچه ها،دوستان من دوساله که اومدم شهر خودم زندگی میکنم و قبلش چندسال دور از خانوادم بودم،اون موقع که دور بودیم هر دوهفته یبار میومدیم پیش خانوادم و مثلا پنج شنبه صبح راه میفتادیم میمومدیم، ظهر میرسیدیم و صبح روز جمعه هم برمیگشتیم خونمون،چون همسرم باید شنبه میرفت سرکار،تو همون یکی دو روز که میومدیم شوهرم مدام خسته میشد، حوصلش سرمیرفت، بهونه میگرفت و....طوری که منم اذیت میشدم بهم خوش نمیگذشت، الان همسرم شغلش آزاده و حالا که از خانواده اون دوریم تقریبا هر یک ماه و نیم میریم خونه مادرشوهرم و حداقل باید یک هفته بمونیم،همسرم تو اون یک هفته اصلا پیش من نیست، همش خودش و سرگرم میکنه و در واقع اصلا نمیبینمش، فقط وقت نهار و شام، من واقعا خسته میشم و حوصلم سرمیره، کلافه میشم واقعا، از یه طرفم میدونم که خانوادش اصلا دوسم ندارن، گاهی زخم زبون میزنن و میدونم که به اجبار دارن تحملم میکنن، مادرشوهرم یه حالت رقابتی با من داره، انگار من یکیم که پسرش و ازش دزدیدم و حالا اون باید از من پسش بگیره، مدام قربون صدقش میره، بغل و بوسش میکنه، تا کوچکترین حرفی میشه حتی به شوخی، فورا از شوهرم دفاع میکنه، درصورتیکه با پسر مجردش اصلا اینطور رفتار نمیکنه، از طرفیم الان انقدر زندگیا سخت شده که اگه قرار باشه هر ماه هفته ای یبار بریم تعطیلات خیلی عقب میفتیم، هرچی به شوهرم میگم اصلا درک نمیکنه، بخدا دیگه موندم چیکار کنم، انقدر فکر کردم که مغزم داره درمیاد از تو سرم:((شما بگین چیکا کنم!؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دو هفته یبار شما و یک ماه و نیم ایشون برابر درمیان....بعدشم مادر شوهر اگ قربون صدقه بچش بره حتما باشما داره رقابت میکنه یعنی ؟؟...یجوری رفتار کن همسرت بخواد بیشتر وقتشو باهات بگذرونه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
همه شون خره مادرشونن  میدونستم چکار کنم خودم میکردم!

وا ... خودت پسر دار بشی راجب پسرت همچین فکری‌میکنی که داره بهت احترام میذاره یعنی خرته...عجب

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

اوف  فقط یه چی بگم هر چی بیخیال تر باشی نسبت به مادرشوهر بهتره مثلا همین رقابت محل نده بهاش رقابت نکن چون بیشتر لج می کنه مخصوصا اگر همسرت هم باهاش همراهی کنه سرت رو با چیزایی گرم کن قبل از سفر هم با شوهرت صحبت کن بیشتر هواتو داشته باشه مثلا وقت بزاری با هم برین بیرون وگرنه مثلا دیگه نمیری شاید بهتر شد 

عزیزم دو هفته یبار شما و یک ماه و نیم ایشون برابر درمیان....بعدشم مادر شوهر اگ قربون صدقه بچش بره حت ...

نه من اصصصلا آدم حسودی نیستم بخدا که بخوام بگم چرا شوهرم و بغل میکنه میبوسه و فلان، ولی ایشون واقعا فکرمیکنه با من در رقابته،اصلا رفتاراش عادی نیست اگه یبار میدیدی میفهمیدی چی میگم

وا ... خودت پسر دار بشی راجب پسرت همچین فکری‌میکنی که داره بهت احترام میذاره یعنی خرته...عجب

والا ما تو خونواده مون هر کی ازدواج میکنه یعنی مستقل شده... مادر جای خود حریم خود... برای پسر.ب عروس چ ربطی ک مادرشوهر کیه

حالم بهم میخوره ازین روابط.

عروس من لطفا برداره پسرمو ببره مثل خودم باشه پایین و بالای زندگیش کنارش باشه من غلط کنم مثل اینا بشم... آویزون بشم ک چی