2777
2789
عنوان

رفتن خونه مادرشوهرم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 22 پست
اوف  فقط یه چی بگم هر چی بیخیال تر باشی نسبت به مادرشوهر بهتره مثلا همین رقابت محل نده بهاش رقا ...

نه بقران من اصلا همچین حسی ندارم، حتی بعضی وقتا تو دلم میگم بیا بخدا پسرت واسه خودت برش دار ببر فقط انقد خودت و پاره نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم بپرسم الان کارشون چیه؟به اصرار شما رفتین شهرخودتون؟

سوپرمارکت داریم،آره چون من اونجا خیلی تنها بودم و کلی افسردگی و وسواس فکری و هزار درد و مرض گرفتم از تنهایی

همشون همینن تو مجردی اصلا یادشون میره پسر دارن همین که زن میگیره میشن مادر فداکار

بخدا پسرش از بی پولی نمیتونه ازدواج کنه،اینم عین خیالش نیست تا پول دستش میاد واسه خونش خرج میکنه، اصلا یبار ندیدم یه عزیزم بهش بگه، ولی تا شوهر منو میبینه میخواد خودش و پاره کنه، واقعا عجیبه

سوپرمارکت داریم،آره چون من اونجا خیلی تنها بودم و کلی افسردگی و وسواس فکری و هزار درد و مرض گرفتم از ...

سوپرمارکت رو می‌بندین ساله یکی میسپرین؟قبلا تو شهر مادرشوهرش اینا بودی؟

لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤

نه بقران من اصلا همچین حسی ندارم، حتی بعضی وقتا تو دلم میگم بیا بخدا پسرت واسه خودت برش دار ببر فقط ...

هر چی بی تفاوت تر بشی بهتره من مادرشوهر با بچم این کارو میکرد منم حرص میخورم بچم هم با مادرشوهرم بود همش خیلی خیلی اذیت میشدم تازه مال من بچم بود که حرف نمی فهمید ولی از یه جایی زدم به بی خیالی واسه دومیم انگار تازه خوش حال هم هستم بچم به من کاری نداره واسه خودم راحتم اینجوری خود مادرشوهرم هم از خر شیطون پایین اومد دید فقط خودش اذیت میشه شما هم تو لحنت و نگاهت  و رفتارت چنان بی خیال باش انگار اصلا اینا غریبه هستن مهم نیستن ولی تو خونه با خودتون خیلی سعی کن با شوهرت خوب باشی که این بی تفاوتی شاید اونجا به چشم شوهرت بیاد 

هر چی بی تفاوت تر بشی بهتره من مادرشوهر با بچم این کارو میکرد منم حرص میخورم بچم هم با مادرشوهرم بود ...

بیخیالی واقعا یه هنره، دمت گرم واقعا، چشم ممنونم❤️