یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ممنون عزیزم انشالا همین باشه.. اما امروز کلا نا امید شدم از عصر تب و لرز شدید گرفتم و بدن درد رفتم بیمارستان قرص استامینوفن دادن دیگه نمیدونم این تب و لرز اثری گذاشته روی جنین ها یا نه ممکنه جنین رو پس زده باشه بدنم؟
نمى خوام الكى اميدوارت كنم ولى جالبه برام ديدم بعضيا اين تب و لرز نشونه خوبى براشون بوده و نتيجه بار ...
نمیدونم به خدا دیگه دارم دیونه میشم دیشب تا صبح نخوابیدم صبح زود بی بی زدم فورا یه هاله کمرنگ افتاد به شوهرم هنوز نگفتم برای بی بی چک ولی رفتم آزمایش بتا دادم عصر اماده میشه
من تازه دوشنبه انتقال دارم هنوز انتقال ندادم 🫠 فعلا اووكادو دارم مى خورم 😂🥑 آجيل و تخمه سر ...
انشالا انتقال خوبی داشته باشی و جواب مثبت تپل🥰🥰 کمر و شکمت رو باروغن سیاه دانه ماساژ بده ونشاسته زیاد بخور قبل و بعد انتقال هم شنیدم خیلیا کله پاچه خوردن گرفته