2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر 

من ۲۳ اردیبهشت انتقال دادم امروز آزمایش دادم منفی بود متاسفانه، عدد بتا ۱ بود ممکن تا ۴۸ ساعت آینده بالا بره،امیدی هست؟ 

لطفا اگر تجربه ای دارید بهم بگید 

من روز ۵ انتقالمم ولی هیییییچ علائمی ندارم دائم اسهال میشم که اونم فک کنم از شیاف پروژسترون باشه و سردرد هم دارم دعا کنید مثبت شم انتقال قبلیم منفی بود خیلی عذاب کشیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نیازمند فوررری اهدا کننده تخمک از تهران،حومه و کرج هستم با پاداش بالاتر از مراکز ناباروری مشخصات سن زیر ۳۰سال قد و وزن نرمال و چهره ای زیبا

۰۹۲۲۰۳۶۲۰۳۴ لطفا مجرد ها تماس نگیرن فقط مطلقه یا متاهل

سلام کسی هس تو شهریور انتقال داشته باشه یه کم کمک کنه بهم. من روز8انتقالم. دوروز اول انتقال لکه داشتم. تا روز ششم یه درد عین پریود اومد سراغم و فرداش یه لک دیدم. دیگ ندیدم. ولی زیر شکمم و پهلو درد میکنه و ادرار دارم مرتب. میشه بهم یه کمک کنید

سلام نیازمند فوررری اهدا کننده تخمک از تهران،حومه و کرج هستم با پاداش بالاتر از مراکز ناباروری مشخصا ...

سلام عزیزم اهدایی میخوای از خانم کاشی زاده بگیر موردهای خیلی خوبی داره 

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳ 

سلام کسی هس تو شهریور انتقال داشته باشه یه کم کمک کنه بهم. من روز8انتقالم. دوروز اول انتقال لکه داشت ...

سلام عزیزم خوبید؟؟ نتیجه انتقالتون چی شد ؟؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤