2777
2789
سلام خانومای گل من فردا دوازدهمین روز انتقال جنینم هست 2 تا جنین  چهار روزه، روز 9و 10 لکه قهوه ...

سلام عزيزم

اصلا نگران لكه ها نباش ميتونن لك لانه گزينى باشن

بى بى چك نزدى هنوز؟

من سر باردارى اولم روز ٧ انتقالم بى بى چك زدم و مثبت شد

لكه بينى هم زياد داشتم

البته دخترم بلاست بود يعنى ٥ روزه بود

الانم دوشنبه آينده انتقال دارم بى صبرانه منتظر اسكيموهام هستم كه برن تو دل مامانشون 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيزم اصلا نگران لكه ها نباش ميتونن لك لانه گزينى باشن

ممنون عزیزم انشالا همین باشه.. اما امروز کلا نا امید شدم از عصر تب و لرز شدید گرفتم و بدن درد رفتم بیمارستان قرص استامینوفن دادن دیگه نمیدونم این تب و لرز اثری گذاشته روی جنین ها یا نه ممکنه جنین رو پس زده باشه بدنم؟ 

بى بى چك نزدى هنوز؟ من سر باردارى اولم روز ٧ انتقالم بى بى چك زدم و مثبت شد لكه بينى هم زياد داشتم ...

نه هنوز نمیتونم میترسم حالم گرفته شه بازم. انشالا خدا دخترگلت رو برات حفظ کنه و نتیجه این بار هم مثبت دوقلویی بشه عزیزم 

نه هنوز نمیتونم میترسم حالم گرفته شه بازم. انشالا خدا دخترگلت رو برات حفظ کنه و نتیجه این بار هم مثب ...

نمى خوام الكى اميدوارت كنم ولى جالبه برام ديدم بعضيا اين تب و لرز نشونه خوبى براشون بوده و نتيجه بارداريشونه 😍

منم انتقال اولم مثبت شد و دخترم دنيا اومد

انتقال دومم ناموفق بود

الان فول دارو هستم

پردنيزولون و انوكساپارين بهم اضافه شده خدا نتيجه رو ختم به خير كنه

نمى خوام الكى اميدوارت كنم ولى جالبه برام ديدم بعضيا اين تب و لرز نشونه خوبى براشون بوده و نتيجه بار ...

نمیدونم به خدا دیگه دارم دیونه میشم دیشب تا صبح نخوابیدم صبح زود بی بی زدم فورا یه هاله کمرنگ افتاد به شوهرم هنوز نگفتم برای بی بی چک ولی رفتم آزمایش بتا دادم عصر اماده میشه 

منم انتقال اولم مثبت شد و دخترم دنيا اومد انتقال دومم ناموفق بود الان فول دارو هستم پردنيزولون و ...

انشالا مثبت میشه عزیزم روز چندی؟ منم انکوکسا و پردنیزو و آمپول پروژسترون و شیاف دارم؟ 

انشالا مثبت میشه عزیزم روز چندی؟ منم انکوکسا و پردنیزو و آمپول پروژسترون و شیاف دارم؟ 

دقيقا منم داروهام همينه

عزيزم تبرييييييييييييييييييييك مى گممممممممممممممممم 💖💖😍😍😍😍

بى بى مثبت شده ديگه باردارى هوراااااااا 🥰💐😇😇

من تازه دوشنبه انتقال دارم

هنوز انتقال ندادم 🫠

فعلا اووكادو دارم مى خورم 😂🥑

آجيل و تخمه

سر دخترم اين كارارو كردم ولى انتقال دوم نكردم

حالا گفتم بزار باز رعايت كنم

دقيقا منم داروهام همينه عزيزم تبرييييييييييييييييييييك مى گممممممممممممممممم 💖💖😍😍😍😍 بى بى مث ...

وای یعنی میشه خدا دلتو شاد کنه که بهم امید دادی😘😘😘😘😘آزمایشم دوساعت دیگه اماده میشه

من تازه دوشنبه انتقال دارم هنوز انتقال ندادم 🫠 فعلا اووكادو دارم مى خورم 😂🥑 آجيل و تخمه سر ...

انشالا انتقال خوبی داشته باشی و جواب مثبت تپل🥰🥰 کمر و شکمت رو باروغن سیاه دانه ماساژ بده ونشاسته زیاد بخور قبل و بعد انتقال هم شنیدم خیلیا کله پاچه خوردن گرفته