2777
2789
عنوان

خدایا چرا من

1016 بازدید | 30 پست

خدایا چرا من،من تنها برادرم ۸ ماهه این شرکت‌های هرمی گلدکوئست خراب شده زندونیش کردند،این پلیس‌ها هم پیگیری نمی‌کنند‌.تو خونه سه تا آدم مریض داریم.اینم اونجا خدایی نکرده اتفاقی واسش بیفته،یا بیمار بشه بیاد خونه من چکار کنم.دیگه خسته شدم،خدایا خودت بخیر بگذرون.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا که کسی پیگیری نمی‌کنه میگه بچه نیست خودش رفته،الان هشت ماه اونجاست هم پولش رو خوردن،هم نمیزارن ...

وای یه کاربر بود شوهرشو گرفته بودن شکرتا نمیذاشتن حتی زنگ بزنه

درخواست دوستی نمیپذیرم

بادم‌رفت به داداشم‌سفارش کنم

چندماه‌پیش یکی نامزدش گیرافتاده‌بود‌اینجا‌راهنمایی میخواست

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

الهی بمیرم😔💔خیلی سخته ادم نمیتونه غم داداششو ببینه هیچکاری نمیشه کرد براش؟

خدا نکنه،پلیس هیچکاری نمی‌کنه،نمی‌دونم طرف اسمش ساشا بود از رو هوا آوردندش پایین اعدامش کردند.ولی واسه برادر من کاری نمی‌کنند

خدا مشکلتون رو حل کنه عزیزم ...

من هیج اطلاعی ندارم راجع ب این شرکتا کسی حوصله ذاره توضیح بده؟

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

خدا مشکلتون رو حل کنه عزیزم ... من هیج اطلاعی ندارم راجع ب این شرکتا کسی حوصله ذاره توضیح بده؟

فک کنم ب این شرکتایی میگن ک زیر شاخه جمع میکنن یکی سرگروهه دونفر میاره اون دونفر باید دونفر دیگه رو بیارن بعد همینجوری ادامه داره ، پولای مردمو جمع میکنن فرار میکنن ..

اخه چند ساله این شرکتهای هرمی در حال کلاهبرداری هستن ،چقدر باید ادم نادون باشه که بازم بیفته تو چاهش ...

۲۶ سال من خودم تا حالا اسمش رو نشنیده بودم نه تا فامیل داشتیم نه تو همسایه‌.نمی‌دونم این چه بدبختی بود یقه ما رو گرفت

فک کنم ب این شرکتایی میگن ک زیر شاخه جمع میکنن یکی سرگروهه دونفر میاره اون دونفر باید دونفر دیگه رو ...

🙁🙁🙁🙁خیر نبینن 

مرسی گلم وقت گذاشتی 

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)