2777
2789
عنوان

خدایا چرا من

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 30 پست
خدا مشکلتون رو حل کنه عزیزم ... من هیج اطلاعی ندارم راجع ب این شرکتا کسی حوصله ذاره توضیح بده؟

ممنون گلم.برادر من به بهانه کار تو شرکت دولتی کشوندنش تهران،بعد مغزش رو شست و شو دادند.پولاش رو گرفتند.الان خودش رو ول نمی‌کنند بیاد خونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۶ سال من خودم تا حالا اسمش رو نشنیده بودم نه تا فامیل داشتیم نه تو همسایه‌.نمی‌دونم این چه بدبختی ب ...

اما من بیست سال پیش توی مجله راجب به این شرکت ها خونده بودم ،صددرصد با یه سرچ ساده برادرتون توی چاه به این بزرگی نمیفتاد،قبل از انجام هر کاری از چهار نفر مشورت بگیرید ،باز به حرفشون بسنده نکنید حتما سرچ‌کنید .امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه

اما من بیست سال پیش توی مجله راجب به این شرکت ها خونده بودم ،صددرصد با یه سرچ ساده برادرتون توی چاه ...

من تا حالا نشنیده بودم،وقتی برادرم گیر این شرکت‌ها افتاد،رفتم گوگل اسمش رو آوردم،دیدم چه اتفاق وحشتناکی واسمون اتفاق افتاد،تجربه اونایی که اونجا بودند مثل برادرم بود ولی اونا فرار کرده بودند.میدونم برادرم عرضه فرار کردن از اونجا رو نداره .خدا بخیر بگذرونه

نمیشه همچین چیزی ، پ داداشت زندونی حساب نمیشه بیا امیدوار باشیم ک با همونا رفته اونطرف😕

آخه پلیسه ردیابی کرد گفت تو تهرانه،یک مختصات داد گفت اونجاست،خودتون باید برید دنبالش،ما هم دو روز رفتیم اونجا عکسش رو به سوپرمارکت نشون دادیم کسی ندیده بود،جاش خیلی بزرگ بود نمی‌دونستیم تو کدوم کوچه و خونه هست.تلفن هم که میزنه مثل گروگان‌گیر یکی بهش میگه چی بگو چی نگو.

انشاءالله به حق امام حسین به زودی خبری بشه ازش

انشالله،همش یه زره که میام امیدوار بشم ی‌ِچیز میشه کلا دیگه ناامید میشم‌.نمی‌دونم چکار کنم.کسی هم کاری واسش نمی‌کنه

انشالله،همش یه زره که میام امیدوار بشم ی‌ِچیز میشه کلا دیگه ناامید میشم‌.نمی‌دونم چکار کنم.کسی هم کا ...

نا امید نشو .توکلت بخدا باشه .بسپار به خودش 

خدا خیلی بزرگه 

خدایا شکرت🙏