بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۲۶ سال من خودم تا حالا اسمش رو نشنیده بودم نه تا فامیل داشتیم نه تو همسایه.نمیدونم این چه بدبختی ب ...
اما من بیست سال پیش توی مجله راجب به این شرکت ها خونده بودم ،صددرصد با یه سرچ ساده برادرتون توی چاه به این بزرگی نمیفتاد،قبل از انجام هر کاری از چهار نفر مشورت بگیرید ،باز به حرفشون بسنده نکنید حتما سرچکنید .امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه
اما من بیست سال پیش توی مجله راجب به این شرکت ها خونده بودم ،صددرصد با یه سرچ ساده برادرتون توی چاه ...
من تا حالا نشنیده بودم،وقتی برادرم گیر این شرکتها افتاد،رفتم گوگل اسمش رو آوردم،دیدم چه اتفاق وحشتناکی واسمون اتفاق افتاد،تجربه اونایی که اونجا بودند مثل برادرم بود ولی اونا فرار کرده بودند.میدونم برادرم عرضه فرار کردن از اونجا رو نداره .خدا بخیر بگذرونه
نمیشه همچین چیزی ، پ داداشت زندونی حساب نمیشه بیا امیدوار باشیم ک با همونا رفته اونطرف😕
آخه پلیسه ردیابی کرد گفت تو تهرانه،یک مختصات داد گفت اونجاست،خودتون باید برید دنبالش،ما هم دو روز رفتیم اونجا عکسش رو به سوپرمارکت نشون دادیم کسی ندیده بود،جاش خیلی بزرگ بود نمیدونستیم تو کدوم کوچه و خونه هست.تلفن هم که میزنه مثل گروگانگیر یکی بهش میگه چی بگو چی نگو.