2777
2789
عنوان

گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3257 بازدید | 91 پست

ماچندتاخانواده داریم توفامیل که تو کار ضایعات هستن پولدارنا پولدار نه ها پووولللداررررر .

واقعازناشون بدون دغدغه دارن زندگی میکنن ولی بقیه که کارمند و اینان مثل ما هستن حالا هی درس بخون کارمند شو که چی ده تومن بگیری هرماه.

منو شوهرم هردو کارمیکنیم یه بچه داریم کمترخرج میکنیم قسط وام واینا میدیم که پس انداز شه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
پس چی میخوورین؟مگه میشه گچشت نخورد اخه😭

دیگه مجبوریم..اون ی مرغ هم اگه مهمون بیاد ک هیچ وگرنه میدمش ب بچم فقط خودمون نمیخوریم..میوه هم کلا حذف شده

و زخمِ هر شکستِ من، حضور یک جوانـہ شـב...🌱ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماچندتاخانواده داریم توفامیل که تو کار ضایعات هستن پولدارنا پولدار نه ها پووولللداررررر . واقعازناش ...

اره ضایعات خبلی خیلی درامد داره من اگه شوهرم یه ماشین داشت میفرستادمش تو این کار 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بسختی جوری که امشب بدون شام موندیم نون و اب خوردیم اما خب شوهرم کار ثابت نداره کارگره کاش خدا نگاه ب ...

عزیزم 

خدا رزق حلال و بابرکت بده بهتون 

منم امروز رفتم چندتا دونه سیب زمینی و پیاز خریدم 

میوه نخریدم 

بچه هام باهام بودن 

بچه ام لج کرد براش بستنی بخرم 

دونه ای پنج تومن 

نخریدم 

از این وضعیت واقعا خسته شدم

همه چی برای ما و بچه هامون شده حسرت

ماکه قناعت میکنیم تازه یه موتورازدم قسط هم برداشتیم خدابخیربگذرونه.کلی ام قسط داریم بچه دومم هم تیرب ...

قناعت ینی چی.بخدا ما نه لباس مبخریم نه چیزی.فغلا هم که دو نفر بودیم نمیرسوند.الان نمیدونم بچه چی میشه.ازمایشا یطرف.پول وای بی بی و لباسلش یطزف

تو رو خدا بچه ها دعا کنید خواهش میکنم شماها قلبتون پاکه یک ماه بیشتر نمونده قرار دادمون تموم بشه نه دیگه داریم بزاریم رو پول پیش نه اجاره بیشتر بدیم موندیم چه غلطی کنیم از استرس دارم میمیرم بخدا

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

عزیزم  خدا رزق حلال و بابرکت بده بهتون  منم امروز رفتم چندتا دونه سیب زمینی و پیاز خریدم ...

الان میگن بچه نیارین ولی متوجه نیستن ۱۰ ۱۲ سال پیش اوضاع این طور نبود 

اره ضایعات خبلی خیلی درامد داره من اگه شوهرم یه ماشین داشت میفرستادمش تو این کار 

نه عزیزم اینا باماشین نمیرن بنگاه دارن خریدو وفروش میکنن 

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
تو رو خدا بچه ها دعا کنید خواهش میکنم شماها قلبتون پاکه یک ماه بیشتر نمونده قرار دادمون تموم بشه نه ...

عزیزم میفهمم چی میگی 😭😭😭

گوشت قرمز رو یکساله نخریدیم.فقط ماهی یدونه مرغ و ۳ کیلو برنج ۳۲ تومنی بقیه خریدارمم همینجور

حتما امپول ب12 بزنید چون این ویتامین فقط در گوشت قرمز موجوده و برای خون ضروری

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
قناعت ینی چی.بخدا ما نه لباس مبخریم نه چیزی.فغلا هم که دو نفر بودیم نمیرسوند.الان نمیدونم بچه چی میش ...

پول اجاره گفته ۳برابر پیشم ۲۰تومن دیگه باید بزاریم رو پولمون نداریم هیچی حتی پول نونم نداریم .اواره شدیم خدایا خودت کمکمون کن

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast