من ازین حجم از گرونی میترسم...باردارم هستم...خیر سرم شوهرمم پرستاره ولی زندگیمون نمیچرخه.مبترسم واقعا.شماها چطوری زندگی میکنین؟من حس میکنم مردم همه خیلی پولدارن.وگرنه حتی دیگه لباسم نمیشه خرید.حقوقی که دو تومنش مبمونه چجوری میشه باهاش گوشت خربد؟واقعا چیکا میکنین؟
تو رو خدا بچه ها دعا کنید خواهش میکنم شماها قلبتون پاکه یک ماه بیشتر نمونده قرار دادمون تموم بشه نه دیگه داریم بزاریم رو پول پیش نه اجاره بیشتر بدیم موندیم چه غلطی کنیم از استرس دارم میمیرم بخدا
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
گوشت قرمز رو یکساله نخریدیم.فقط ماهی یدونه مرغ و ۳ کیلو برنج ۳۲ تومنی بقیه خریدارمم همینجور
حتما امپول ب12 بزنید چون این ویتامین فقط در گوشت قرمز موجوده و برای خون ضروری
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
قناعت ینی چی.بخدا ما نه لباس مبخریم نه چیزی.فغلا هم که دو نفر بودیم نمیرسوند.الان نمیدونم بچه چی میش ...
پول اجاره گفته ۳برابر پیشم ۲۰تومن دیگه باید بزاریم رو پولمون نداریم هیچی حتی پول نونم نداریم .اواره شدیم خدایا خودت کمکمون کن
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast