دوست پسرم خوستگاری کرده ازم ولی شرایطش اینجوی هستش که یک خونه داره تو سعادت اباد نو سازه حدود ۲۰۰ متره پسند انداز خوبی داره در حد اینکه بتونه ۲ تا خونه تو بالا شهر تهران بخره یک خونه تو کانادا داره چون مقیم کاناداس و قبلا اونجا درس میخونده ماشین بی ام و داره مدل بالا داره پدرش خیلی ثروتمند هستش و پدرش کلی ملک تجاری و مسکونی داره پسر خیلی خوبیه ارومه خیلی منطقی هستش هول نیسش ولی خیلی اجتماعی نیست میگه اهل مراسم عروسی نیستم و مهریه هم اصلا نمیدم ولی حق طلاق بهت میدم به نظرتون باهاش ازدواج کنم ؟ از نظر شخصیت خیلی ادم حسابیه خانوادش هم با کلاس هستن .
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌