2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 44 پست
خدا حفظش کنه براش ،من دوست دارم خونه بزرگگگگ باشه بچه توش بدو بدو کنه

ان شاء الله خونه بزرگ هم می‌خرین ولی به نظرم بیارین من خودم ۲۰ ساله تو اشتباه پدر و مادرم بخاطر کوچیک بودن خونه و چمیدونم میخواییم همه محبت مون برات باشه سوختم بهشون هم گفتم هیچ وقت حلال تون نمیکنم واقعا خیلی بده تک فرزند بودن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاء الله خونه بزرگ هم می‌خرین ولی به نظرم بیارین من خودم ۲۰ ساله تو اشتباه پدر و مادرم بخاطر کوچی ...

ای جانم  ،حتما پدر و مادرت فک میکردن این بهترین راهه،خدا حفظشون کنه

مامان دوتا گل پسر

پرستار داره وقتی من نیستم وقتی میام خب خیلی خسته ام ولی باید ب پسرم برسم دیگه تایمی برای استراحت ند ...

خدا حفظش کنه ، میشه هزینه پرستارو بگی

مامان دوتا گل پسر

پسرت در آینده همسر و فرزندانش رو خواهد داشت  حتی اگه پدر و مادر نباشن  دور از جونتون الب ...

حق با شماست، خودخواهانه دلم دختر میخواد اسمشم آلما ست🥲🥲

مامان دوتا گل پسر

ای جانم  ،حتما پدر و مادرت فک میکردن این بهترین راهه،خدا حفظشون کنه

آخه مشکل اینجاست هرکسی هم بهشون گفت قبول نکردن همش میگفتن من یکم بزرگ تر بشم بعدش ....

به خدا تو حسرت بودم همیشه وقتی دوستام از خواهر و برادر هاشون میگفتن ....

ممنونم عزیزم ❤️ خدا پدر و مادر شما رو هم حفظ کنه 

هروقت بچه های فامیل و میبینم که باهم خواهر و برادرن آه میکشم ...

خیلی بده تنهایی خیلی...

خودمم بچه بودم همش بهم میگفتن که اینطوری ما تورو بیشتر دوست داریم و ... منم میگفتم آره خوبه و از این جور حرف ها 

عزیزم خدا حفظشون کنه راضی هستی؟پشت همن بچهات؟الان بزرگتر کردی خونتو؟

شکر خدا، بله راضی ام ، هر روز خدا رو شکر می کنم، بچه تربیت کردن فراز و نشیب دارع، حتما شرایط تربیتی شون ایده آلم نیست و دوست دارم خیلی کامل تر از اینکه هستن باشن، ولی تعریف از خود نباشه ، تو مدرسه ، تو دوستان، تو در و همسایه و فامیل، نمونه ان شکر خدا 

بله خونمون هم بزرگتر شد بعد سومی، روزی سومی بود

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
آخه مشکل اینجاست هرکسی هم بهشون گفت قبول نکردن همش میگفتن من یکم بزرگ تر بشم بعدش .... به خدا تو حس ...

اخه ببین بچه داری واقعا سخته البته هزار برابر شیرینی دارها ، خداروشکر نمیخوام ناشکر باشم من اوضاع زندگیم متوسطه  ، دلم میترکه بچم یسری امکاناتو نداره،سفر خارجی نمیره ،لباسای تنش بعضا بهترین مارک نیست،یسری اسباب بازیا رو‌نداره،دلم میخواد پسرم از این مملکت بره ،فکرش کارهای بزرگ باشه ن سختیای منو باباشو بکشه ، خداروشکر خونم منطقه ی خوبیه ولی دلم میخواد بهترین منطقه زندگی کنه، پدر مادرا اینجوری فک میکنن ه

مامان دوتا گل پسر

شکر خدا، بله راضی ام ، هر روز خدا رو شکر می کنم، بچه تربیت کردن فراز و نشیب دارع، حتما شرایط تربیتی ...

عزیزممم چقدر خوب خدا حفظشون کنه برات 😘😘😍😍کلا خیلیا میگم سومیا روزیشون زیاده ، مامان منم میگه سه تا بیار تا دیر نشده بهش میگم من دومبو بیارم هنر کردم😄

مامان دوتا گل پسر

عزیزممم چقدر خوب خدا حفظشون کنه برات 😘😘😍😍کلا خیلیا میگم سومیا روزیشون زیاده ، مامان منم میگه سه ...

اصلا سومی یه چیز دیگس، هر کی داره اعتراف می کنه، انقدرررر شیرین، تو دل برو، از لحظه لحظه نوزادی و بزرگ شدنش، از گریه هاش،خنذه هاش، لذت میبری، اصلا دوست نداری بزرگ شه، خیلی دلچسبه🥰

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍