2821
2789
عنوان

خانوما کمک

217 بازدید | 21 پست
امشب خونه مادرشوهرم بودم واسه افطاری پنجشنه شام دعوت کرد اولش گفت زودتر بیا من دخترتو نگه دارم کمک کن ثختر بزذگش بیکار وسطی بچه داره کوچیکه هم نامزد خونه هست حالا اونارو حساب نمیکنه به من میگه بیا کار کن من بچتو نگه دارم واقعیتش ناراحت شدم چون هرموقع من دعوت میکنم تنهام نمیان کمک کلا یه مدته ازشون سرد شدم با اینکه خانوادم نیستن تنهام هیچموقع کمک نکردن من اولش خیلی مهربون بودم کمکشون کردم تو همه کاراشون خیلی به روشون خندیدم ولی ضربه خوردم اونجایی که توقع داشتم نبودن کمک نکردن برعکس سواستفاده کردن به نظرتون من چیکار کنم ایا بهونه بیارم نرم کمک یا برم و بیخیال پشیمونم ساده خودمو نشون دادم الان هشت ساله عروسشونم دیگه دیر شده ولی چندوقته که میرم خونشون زیاد حرف نمیزنم کمک نمیکنم خیلی حساس شدم
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم, اگه یک دفعه رویه رو تغییر بدی که متوجه میشن تغییر کردی, برو حتما ولی واسه کمک کارای سبک انجام بده که اذیت نشی, اگه نری یا کلا کمک نکنی که خوب نیست بلاخره خانواده همسرت هستن, کمتر کار کن با لبخند.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
اگه مایل نیستی یا نرو و یا دیر برو، اصلا خودخوری نکن! منم همون اوایل ازدواج برام همچین مسئله ای پیش اومد تقریبا، اصلا اون مهمونی رو نرفتم و تمام، از اون به بعد هم جلوی خودم رو گرفتم که حرف همسرم رو تحمل کنم ولی کمک نکنم! الان دیگه برای همه عادی شده، بخصوص که مادر همسر شما دو تا دختر هم دارن ظاهرا!
نمیدونم من از کمک کردن فرار نمیکنم اصلا سختم نیست از طرز برخوردشون بدم میاد باید ارزش قایل باشن که هیچموقع قایل نبودن چون تقصیر خودمه
متاسفانه اینا از عروس انتظار کار کردن دارن تا دختر ولی تو چیزهای دیگه دختر و داماد حرف اول میزنن
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش