2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟😪😪

178 بازدید | 7 پست

ببینین بخوام خلاصه بگم اینکه ماتو زندگیمون خیلی اختلاف داشتیم اولش که همه اش تقصیر دخالت هاو کارها و حرف های خانواده همسرم بود،ولی این اواخر دیگه خودمونم دنبال بهونه برای دعوا میگردیم

یدفعه همسرم قاطی میکنه من آرومش میکنم یدفعه من قاطی میکنم ولی همسرم تلاشی برای آروم شدن من نمیکنه بدتر بنزین میریزه رو آتیش

خلاصه بخوام بگم تواین سه سال خیلی من اذیت شدم به صورتی که بامن دعوا میکرد ویک هفته یک هفته منو میذاشت 

خونه بابام اینا و می رفت حتی یه زنگ نمی زد منم زنگ می زدم جواب نمیداد ،ولی بااین حال من هردفعه منت کشی کردم و رفتم سمتش و خیلی چیزای دیگه که الان نمیشه  گفت 

حالا چند وقت پیش بخاطر ناسزا و تیکه های مادرشوهرم یه مدت خونه اشون نمیرفتم ولی هروز زنگ میزد مارو مینداخت به جون هم و منو به فحش میکشید و به همسرم میگفت که طبق قرآن زن رو میشه زد باید بزنی از موهاش بکشی بیاریش خونمون منم بعد دعواها کوتاه اومدم و بخاطر همسر و زندگیم رفتم

ولی حالا دخترش  خونه مادرشوهرش نمیره و چندروز چندروز باشوهرش میمونه خونه مادرشوهرم ولی اینجا مادرشوهرم زبون نداره چیزی بهش بگه که برو خونه مادرشوهرت حالا من اینو به همسرم گفتم چرا مامانت پس هیچی بهشون نمیگه ولی دعوامون شد گفت میزنمتو تو مثل هاپویی  و توبه من خیانت میکنی😭😭و این زندگی رو دوست نداری

حالا بااین حال من دوست دارم برم منت کشی ولی بابام نمیزاره میگه انقدر منتشو کشیدی وماهم چیزی نگفتیم پرو شده 

میگه اگه بخواد اذیت کنه میزنمش حالا ازاین ورم بابام شبا تاصبح خوابش نمیبره از اعصاب خوردی و میره بالا پشت بوم میشینه😭واقعا نگرانم من این وسط موندم چیکارکنم

خواهرمن چرا بااینکه انقد اذیتت میکنه باز میری منتشو میکشییی؟؟؟

خب همینکاروکردی ک شوهرت اینطوری شده باخودش فک میکنه حالا کی هسته ک تو داری التماسشو میکنی نقطه ضعف دادی دستش مرد رو نباس اینجوری بار اورد 

واقعا بار اوردنش هم سادس شما بلد نیستین ای خداااا واقعا از سادگی بعضیاتون دیوونه میشم

بالاخره منم به عشقم رسیدم:)🥺😍     خیلی دوست دارم زندگیم°•M•°💓🫂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خواهرمن چرا بااینکه انقد اذیتت میکنه باز میری منتشو میکشییی؟؟؟ خب همینکاروکردی ک شوهرت اینطوری شده ...

چی بگم 

میدونم از اول خودم خراب کردم

برای ترس ازآبروم

ودوست داستنش

چی بگم  میدونم از اول خودم خراب کردم برای ترس ازآبروم ودوست داستنش

ینی چی ترس ابرو مگه چی دستشون دارین ک اینقد خودتونو ترسوندین

دوست داشتن و رهاکن بره هیچی توش نیس..ما ساده ایم میشینیم دل براشون میسوزونیم ولی اونا مثل ما نیستن به فکرخودشونن بخاطر همینه ک موفقن کاری کردن یکی مثل شما التماسش کنی

پیاماتونو ک دیدم یاد ابجیم افتادم دقیقا عین کارای ابجیم

اونم من نشستم انقده نصیحتش کردم تا به خودش اومد الان خداروشکر 100 درجه شوهرش عوض شده الان داره قدر ابجیمو میدونه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز