خودش برام تعریف میکنه ک خانوما ببخشید کرم میریزن یا ی نفر آنقدر عطرش خوشبو که وقتی میاد همه ی مردا میخ میشن مردا دنبال زنای شوهر دارن واییییییییییی دارم روانی میشم یه نفرم اومده ازش شماره بگیره برای لیست فلان بهش گفتم هر کی بمونه صدتا زنم جلوش ... شن میمونه ولی کسی نخواد با یه زن با چادرم خیانت میکنه برام مهم نیست ولی همش تظاهره
مشاور رایگان ۱۴۸۰ آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بنظرم عطر زدن هم کار درست و مقبولیه ولی واسه استفاده دیگه ...
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
با توجه به چیزی که تو نی نی سایت میبینم خیانت توی مقیاس گسترده ای چه توی زنها و چه مردا به اوج خودش رسیده🥲
_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم؟ +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!