2777
2789
عنوان

خواستگاری که دوتا بچه داره

607 بازدید | 23 پست

منم یه بار جدا شدم دوتا دختر ۶ و ۱۴ ساله دارم 

ایشون هم جدا شده و دختر ۸ ساله و پسر ۱۳ ساله داره 

بنظرتون چه ملاک هایی باید برای ازدواج در نظر بگیرم 

از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهون ، وقتی باهاش حرف زدم یکم دلم قیلی ویلی شد 

از قبل قرار خواستگاری نداشتیم،یکی از دوستام زنگ زد گفت تو رو به یکی معرفی کردم ،میخوام بگم زنگ بزنه با هم حرف بزنین، فقط تماس تلفنی داشتیم با هم یه بار، ذهنمو درگیر کرده

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی خیلی دقت کن با ۴ تا بچه خیلی سخت میشه 

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  

خیلی تحقیق کنید 

علت طلاقشون چی بود؟

بچه ها قرار تکلیفشون چی بشه؟

میتونی ۲ تا بچه دیگه را به چشم بچه های خودت ببینی؟؟

اون آقا مشکلی با بچه های شما نداره؟؟؟و.........

همه‌ی جوانب را بسنج و بعد و اقدام کن 🌹🌹🌹🌹

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
خیلی تحقیق کنید  علت طلاقشون چی بود؟ بچه ها قرار تکلیفشون چی بشه؟ میتونی ۲ تا بچه دیگه را به ...

گفت همسرش بد دهن بوده و دخترش که قطعا با ماست

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
آقاهه گفت با اهل بازی با بچه هاست و شوخ طبع هست 

یعنی الان شما دغدغه ت پیدا کردن همبازی واسه بچه هاته؟؟ توروخدا یکم دقت کن فقط وسوسه شدی ۴ تا بچه کم نیست میتونی اونجوری که با دخترای خودت رفتار میکنی با اون دخترم رفتار کنی؟؟

خوبه پسر بچه ها معمولا تو این موارد سرکش و.... مخصوصا که نزدیک سن  بلوغ هم هست 

مشاور قبل از ازدواج هم برید 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

معلومه که از بدی همسرش میگه دقت کنید لطفا شاید مشکل از ایشون بوده، الان همه میگن زنمون مشکل داشته و بچه ها رو هم خودش نمیخاد در صورتی که بخدا اکثرا خودشون اجازه ی ملاقات بچه و مادر رو نمیدن