2777
2789

مادرش اصلا اهل دعوت نیست فقط دوست داره بیاد خونه من ولی به خودش میرسه هیچ وقت زنک نمیزنه دعوت کنه این شوهر منه ک زنگ میزنه خودشو دعوت می‌کنه و من اصلا دوست ندارم برم اینطوری 

دیروز زنگ زده گفته ریواس چیندم برات بیا ببر نگفته بیا خونمون بعد شوهرم خودشو دعوت کرده آخه خیلی بدم میاد بهش گفتم یا بریم سر بزنیم یا دیگه زنگ نزن خودتو اینطور دعوت کن ولی گوش نمی‌ده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر خودم دعوت می‌کنه مگه فرق داره 

یعنی بدون دعوت خونه مادرتون نمیرید؟ 

شاید شما با مادرتون رودربایسی داری همسرتون مثل اکثر ادما راحته 

خونه پدر و مادر درش همیشه به روی بچه ها بازه 

منم با دعوت میرم خونشون  اونا ام با دعوت میان

خوشبحالت اینا نه تنها دعوت نمیکنن بلکه دوست دارن خودشون هم اینطوری بیان من دعوت هم میکنم بهونه میارن نمیان بعد دوست دارن هروقت خودشون دوست داشتن بیاپ 

یعنی بدون دعوت خونه مادرتون نمیرید؟  شاید شما با مادرتون رودربایسی داری همسرتون مثل اکثر ادما ...

نه مادرم خودش میگه میرم چون واقعا گرونیه هم اینجوری راحت ترم اونم مشکلی نداره برای سر زدن باشه میرم خودم ولی برای شام دوست دارم خودش بگه 

خوشبحالت اینا نه تنها دعوت نمیکنن بلکه دوست دارن خودشون هم اینطوری بیان من دعوت هم میکنم بهونه میارن ...

مشکل دارن پس.😒😒😏😏

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔