2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست
تلاش کن میشی ما تلاش کردیم شد ولی دیگ شدا شدیم یک ماه و نیمه 

وقتی حتی ی نفر از کل طایفه ام باهام موافق نیست صدام بجایی نمیرسه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودش بد شد ☺  دست پیش میگرفت ک پس نیوفته اذیت میشدم الانم خودش اگه برگشت اول باید بریم مشاوره ...

آها انشالله همه چی درست میشه هرچی ک ب صلاحته✨

چکار کردی راضی شدن  این همه تلاش کردی چرا جدا شدی آخه💔 ازدواج کردید؟؟

قرار بود نامزد کنیم 

همو میخواستیم خانواده من اصلا قبول نمیکردن هیچ خالمم دخالت کرده بود و همه ها همه حتی خالم گفته بود ما سگ داشته باشیم نمیدیم چ برسه دختر.. ولی دیگ فهمیدن ۵ ساله هرکاری کردن جدا نشدم و جدا نمیشم پسره هم دست نمیکشه قبول کردن گفتم من عاشقشم این نباشه هیچ کس ب مادرما اوکی شدن دیگ ولی گفتن خوب یا بدش تقصیر خودته منم قبول کردم 

اره اگه اومد جلو حتما اول مشاوره میرم چون نمیتونم اینجوری دیگ مشاوره میگ میتونید باهم ادامه بدین یا ...

من مشاوره بهم گفت ک باید کات کنم باهاش گفت شرایطمون بهم نمیخوره

اما نمیدونم واقعا درست گفت یا کارش خوب نبوده خیلی نمیدونم

من مشاوره بهم گفت ک باید کات کنم باهاش گفت شرایطمون بهم نمیخوره اما نمیدونم واقعا درست گفت یا کارش ...

شما مشاوره رفتین نگفت این رفتاراتون درست کنید ؟ یعنی روتون کار نکرد ک اوکی بشین ؟ 

یدفعه گف کات کنین ؟

تونستی فراموشش کنی و عاشق همسرت بشی؟؟؟

همسرمو دوسش دارم .همسرم هم منو دوست داره.زندگی خوبی دارم به لطف خدا..اما راستشو بخوایی من هنوزم اونو فراموش نکردم.چرا رفت؟چرا بعدش پشیمون شد؟اصلا چرا از اول اومد جلو و بهم پیشنهاد داد و منو عاشق خودش کرد.شاید باورت نشه اما تنها دوست پسر توی عمرم بود.تو ۲۶سالگی برای بار اول عاشق شدم.اما خب ما بهم نرسیدیم.بعدش همسرم اومد خواستگاری و ازدواج کردم.