2777
2789
عنوان

خمس

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 47 پست
والا من زنگ زدم ب ۰۹۶۴۰ میگفت اکه برای اینکه خمس ندی طلا میخری  ینی صرورتی نبوده خریدی داری فرا ...

سال خمسی داری؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا به این چیزا اعتقاد دارید 

جزو واجبات دین هست و همه امام ها هم خمس می گرفتند در زمان امام صادق و کاظم به بعد هم خمس به فقیه نماینده امام داده میشده امام رضا در موردش حدیث داره و میگه حقی هست که خدا بر شما واجب کرده تو میخوای نده اما خودت هم باید جواب اهل بیت رو بدی

بیخیال بابا اینجوری باشه باید هرچی در میارید بدید بره 

بنظر من خمس واسه کسی واجبه که واقعا یه پول اضافه داره که نبودش تاثیری توی رفاهی نداره. اونم بنظرم باید خمسش رو خودش مستقیم ببره بده دست نیازمند . واقعا واسطه رو قبول ندارم 

حدیث از امام رضا داریم حقی هست که مال اهل بیت هست و باید بدی اگر نمیخوای خنس بدی باید یه چیزی بخری ب ...

الان  اهل بیت کیا هستن ؟

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
حدیث از امام رضا داریم حقی هست که مال اهل بیت هست و باید بدی اگر نمیخوای خنس بدی باید یه چیزی بخری ب ...

مگه میخواهیم حق امام بخوریم.

وقتی من ده سال باید بدوم و از هزارتا چیزم بزنم تا یه سقف بالا سر بچه هام باشه، نباید یه روش محاسبه عادلانه وجود داشته باشه؟ من احساس میکنم مثل خیلی از احکام روش محاسبه خمس باید به روز و مناسب زمان حال باشه.

ببین من یه خونه تو مرکز استان دارم حدود ۴میلیارد قیمتشه یه خونه تو شهرستان که داریم زندگی میکنیم حدو ...

ببین خونه یکیش ک خمس نداره. اون خونه دومم اگر با پول هریه یا ارث بوده ویا پاداش باز نگشستی و اینها بازم خمس نداره.... اگر ن با پول کارکرد خودت خریدی خمس داره. ماشین هم خمس نداره مگر اینکه ماشین دوم داشته باشی. ک اونم اگه برای زن باشه فکر نکنم خمس بعش تعلق میگیره... دونگ همسرهم نمیددنم خمس میگیره یا ن. وام هم هر چیشو پرداخت گردی خمس داره اما مثلا اگه شما ۴۰۰ تومن وام داری مثلا ۳۰ تومنشو پرداخت کردی و همون ۳۰ تومن از وام خرج کردی یا بیشتر باز خمس نداره. ینی هرچیشو ک پرداخت کردی و داری هنوز خمس داره 

مگه میخواهیم حق امام بخوریم. وقتی من ده سال باید بدوم و از هزارتا چیزم بزنم تا یه سقف بالا سر بچه ه ...

خب عزیزم  تو پولی ک برای جمع کردن خونه جنع میکنی ک خمس  تعلق نمیگیره براش.. یا مثلا پولی ک برای جهتزیه دختر جمع میکنی. اینها خمس نداره. 

مثلا ما میخواهیم خونه بخریم ولی با این گرونی و تورم امکانش نیست. پس ناچارا باید رو ماشین، سکه، طلا و ...

هر جی جمع میکنی برای خونه خمس نداره اما طلا و سکه ک سود میاد روش فکر کنم همون سودی ک میکنی خمس داره....  

الان  اهل بیت کیا هستن ؟

الان امام زمان هستند که غائب هستند در ضمن منظورت رو فهمیدم اما از دوران امام هادی اهل بیت سیستم رو طوری آماده کردند که برای غیبت آماده بشه و خود اهل بیت هم علی الخصوص امام زمان شرایط رو طوری چیدند که پرداخت خمس به مراجع تقلید ادامه داشته خمس یکی از واجبات دین هست چه امام غائب باشه چه نباشه در ضمن مراجع تقلید هم نمیکشن بالا پول رو با اون پول تشیع رو ترویج میکنن به فقرا کمک میکنن زندانی آزاد میکنن آیت الله سیستانی چند میلیون دلار پول داد چند تا بیمارستان توی ایران ساخته شد برید تحقیق کنید متوجه حرفم میشی حتی در زمان اهل بیت هم فقهای مامور امام خمس رو به شخص امام نمی دادند خیلی از وقت ها

مگه میخواهیم حق امام بخوریم. وقتی من ده سال باید بدوم و از هزارتا چیزم بزنم تا یه سقف بالا سر بچه ه ...

زوری گردنت نیست خمس بدی میتونی باهاش هر کاری کنی هر جیزی برای خودت و خانواده ات بخری فلسفه خمس با مال اندوزی و خرج نکردن مال مخالفه وگرنه شما میتونی تا قبل از اینکه سال مالی ات برسه اون پول رو خرج کنی تا خمس بهش نرسه میتونی هر چی که میخوای بخری

الان امام زمان هستند که غائب هستند در ضمن منظورت رو فهمیدم اما از دوران امام هادی اهل بیت سیستم رو ط ...

ن من از دادن خمس ناراحت نیستم . خب اون ایت الله هم بالاخره با ی هدفی میگره. باور کن موقع حساب کردن خمس ۵۰ تومن هم بیشتر میدم برا کمو زیادیش اما خیلی سوال توشه برام. خیلی‌

ن من از دادن خمس ناراحت نیستم . خب اون ایت الله هم بالاخره با ی هدفی میگره. باور کن موقع حساب کردن خ ...

میتونید برید از خود مرجع تقلیدتون بپرسید من مرجع تقلیدم آیت الله خامنه ای هست