2777
2789
عنوان

خمس

935 بازدید | 47 پست

زنگ زدم به ۰۹۶۴۰برای پاسخوگویی درمورد خمس گفتم من یکم پول دارم اگه برم بدم ب طلا ک خمس نگیره عیبه گفت اره . زمانی ک ب طلا نیاز نداری و میخای برای فرار از خمس طلا بخری اشتباهه..؟سوالم اینه ایا مگه باید ب طلا نیاز داشت؟

جوی چیا میکنن تو کلمون.؟اینجوری ادم از دین برمیگرده خب... یکیو میشناسم خونه نداره هنوز نتونسته خونه بخره اما ۵ تومن خمس داده خب چرا؟

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درباره خمس سوال دارم ولی جوابمو پیدا نمیکنم

من واقعا نمیدون جدیدا میگن پولی هم ک هدیه گیرت میاد باید خمسشو بدی خب ینی چی

منم درباره خمس سوال دارم ولی جوابمو پیدا نمیکنم

مثلا ما میخواهیم خونه بخریم ولی با این گرونی و تورم امکانش نیست. پس ناچارا باید رو ماشین، سکه، طلا و سهام سرمایه گذاری کنیم و هی برنامه بریزیم که پولمون حیف نشه. 

حاا این وسط خمس رو چجوری حساب میکنن؟ مثلا میگن دفعه اول باید یک پنجم اموال رو حساب کنی و از اون به بعد مازاد درامدی که به سال خمسی رسیده. اخه این درامدا که مازاد نیستن. ما از تفریح و رفاه خودمون میزنیم و کلی برنامه میچینیم برای پس انداز و خرید خونه. اصلا نمیدونم چجوری باید حساب کرد.

خمس که به هدیه و مهریه تعلق نمیگیره. ولی به ارث چرا

ارث هم تعلق نمیگیره مگر اینکه سود بیاد روش. 

اصلا الان ی فتواهایی میدن خس میکنم تمام همرم کارام اشتباه بوده. 

تکلیف تورم چی میشه؟

ینی چی؟ ینی تورم زیاد میشه نباید خمس بدیم؟اگه منطورت اسنه سوال منم هطت. طرف نمیتونه خونه بخره. ۵ تومن خمس داده خب ینی چ

طلا بخر آویز کن دیگه خمس نداره اگه فروختی و سود کردی خمس داره طلا به طلا نه

والا من زنگ زدم ب ۰۹۶۴۰ میگفت اکه برای اینکه خمس ندی طلا میخری  ینی صرورتی نبوده خریدی داری فرار میکنی از خمس. کلا دارم ب خودم شک میکنم

ارث هم تعلق نمیگیره مگر اینکه سود بیاد روش.  اصلا الان ی فتواهایی میدن خس میکنم تمام همرم کارا ...

ببین من یه خونه تو مرکز استان دارم حدود ۴میلیارد قیمتشه یه خونه تو شهرستان که داریم زندگی میکنیم حدود۲میلیارد پولشه و سه دانگ سه دانگ با همسرمه یه ماشین داریم۶۰۰میلیون پولشه اون سه دانگ سه دانگه ۵۰۰میلیون طلای آب شده خریدم اینا خمسشو حساب کن برام؟واینکه اون خونه که ۴میلیارده برای خودمه و تقریبا ۴۰۰میلیونش وامه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم