2777
2789

منم دلگیرم 

حالم بده 😔

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دیشب دم غروب رفتم دراز کشیدم کف پشت بام زل زدم ب آسمون اینقد حالم خراب بود آسمونم گرفته و ابری

چرا این قدر زندگی تلخه چرا این دنیا اینجوریه چرا باید این قدر امتحان بشیم چرا خدا ب آدم ها قلب داد 

داداشی اگه بلایی سرت بیاد منه خواهر سر ب کدوم گورستان بزارم اگه برنگردی منه خواهر چ جوری با چ رویی ب زندگیم ادامه بدم چرا دنیات اینجوریه خدا جون

ولی کسی که تورو آفریده ناممکن هارو ممکن میکنه🙂

درسته ولی بعضی چیزا غیر قابل تغییرن مثلا کسی ک بزوز ازدواج کرده و بچه هم داره و چندین سال از زندگی سرد و بی روحش گذشته زندگیش چ تغیری میتونه داشته باشه؟ یا کسی ک عزیزی رو از دست داده

و من همچنان امیدوارم...💙🙂
با اشک آروم نمیشه اما با تلاش و ناامید نشدن زندگیت بهتر میسه

فعلا خیلی دلم گرفته انگار هی دویدم نرسیدم ارومتر ک شدم باید بشینم فکر کنم ک چیکار میتونم بکنم با اینهمه بی پولی و بی پناهی 

درسته ولی بعضی چیزا غیر قابل تغییرن مثلا کسی ک بزوز ازدواج کرده و بچه هم داره و چندین سال از زندگی س ...

کسی که بزور ازدواج کرده نمیتونه طلاق بگیره؟

عزیز از دس دادن میدونم سخته ولی هممون یروزی میریم دیگه

تنگ میشه دلم واست دم صب منه خل...