2777
2789

بخوابونش تو بغلت و براش قصه بگو و نوازشش کن کم کم عادت میکنه

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

آروم آروم 

بزارید رو تختش خسته ک بود، خودش میخوابه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من میشنوی خودتو بدبخت نکن.همون پا خیلی هم خوبه.از یه سنی دیگه خودش نمیتونه راحت بخوابه ترک میکنه به داستان عادتش بدی تمومی نداره ها.من سرم اومده میدونم.حتی الان که ۱۳سالشه گاهی شبا باید کتاب یا داستان بخونم براش😅

از من میشنوی خودتو بدبخت نکن.همون پا خیلی هم خوبه.از یه سنی دیگه خودش نمیتونه راحت بخوابه ترک میکنه ...

این ک خوبه پسر خواهرشوهر من تقربا ۴ سالشه باید بذارنش تو پتو و تابش بدن تا بخوابه😃😃

اصلااااا نمیخوابه اینطوری

کم کم عادتش بده،،پسره خواهرشوهرم۴ساله هرجا رفت روپای مامانشه دیگه دیسک گردن وکمر گرفته

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
ای خواهر خسته هم ک باسه بازن فقط رو پا میخوابه

ن خوابش میبره خسته باشه

بزار تا 3 شب بیدار بمونه، باید عادت کنه خودش بخوابه

نگو دلم نمیاد، بچرو ب ی چیزی وابسته کنیم یعنی ظلم کردیم در حقش 

بعدا بزرگتر بشه اذيت میشه موقع جدایی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
منم تازگی از شیر گرفتمش بخاطر همینم خیلی بی قراری میکنه

من کلاااا سه شب اصلااااابغلش نکردم همش‌دادم بابامو شوهرم تا خوابش میبرد میذاشتن زمین دیگه الان دراز میکشه میخوابه   البته شوهرم چند وقت هیییییی شیشه شیر میداد پر شیرموزش میکرد معتاد کرده بچه رو حالا میخوام ندم دستش