2789
عنوان

همسایمون😑

471 بازدید | 32 پست

سلام خانما دوتا خانوم توساختمونمونن ک اکثراوقات میان توپارکینگ یادرکوچه جدیدا دوتادخترشونم میارن ک مثلا دوچرخه سواری کنن سرسام گرفتیم ازجیغ وداداشون ک اونم بکنار...هروقت من میرم مثلا بیرون چون خیلی بخودم میرسم یجوری بد نگاه میکنن چون هرروز توحیاطن ومیبینن مثلا من برم بیرون ی موقعی...سلام علیک دارم باهاشون روزادیگه ک معمولی ببیننم خیلی سلام گرمتر دارن درکشون نمیکنم ینی چرا بد نگاه میکنن انگارجوری ک زورشون میاد اون لحظه

,همسایه ها دیگه دادشون دراومده ازسرصدا این دوخانوم چون هرروز خدا یاخونه همن یا پارکینگ یاکوچه من تابحال هیچوقت اعتراض نکردم صبحا دخترم مدرسس میخابم معمولا باجیغ ودادای اینا بزور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به زبان خودمانی باسنشون میسوزه از زیبایی شما

وقتی مثلا براکاری بیان درخونمون گرمترن خخخخ من اصلا برام مهم نیست ولی میخام برم جایی اونا درکوچن یاحیاط بزور سلام میکنن خخخخخخخ خندم میگیره ب رفتارشون

چرا فکرت انقدر درگیر بقیه هست🙄🙄

ول کن بابا..

ما ام همسایه داریم برامم مهم نیس چیکلر میکنن نمیکنن پشتم چی میگن نمیگن ..اهمیتی ندارع..بعدم بچه اسمش با خودشه دیگه ..نمیشه در دهنش بست ..معمولن بعضی بچه ها شیطونن برات مهم نباشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خب زورشون میاد دیگه، اهمیت نده ...😁

بخدا اصل تاپیکم برا اینه سرسام گرفتم ازسرصداشون اخه هرروز هرروز این وضعه جیغ وداد بابا ی روز نرید پیش هم دوس دارم ی تیکه بندازم بهشون

چرا فکرت انقدر درگیر بقیه هست🙄🙄 ول کن بابا.. ما ام همسایه داریم برامم مهم نیس چیکلر میکنن نمیکنن ...

عزیزم بچشون بزرگن من خودمم ی دختر دارم کلاس اوله ....این دوخانوم زیادی رفت وامد دارن داد همه دراومده ن فقط من و یکیش طبفه بالا منه مث اسب میدوان بچه ها هرروز خونه همن 

بخدا اصل تاپیکم برا اینه سرسام گرفتم ازسرصداشون اخه هرروز هرروز این وضعه جیغ وداد بابا ی روز نرید پی ...

رفت و آمد دیگران رو که نمیتونیم کنترل کنیم.اگه تو تایم های استراحت سرو صدا میکنن بچه هاشون با همسایه ها ی دیگه صحبت کنید باهاشون.

راه دیگه ش هم اینه خودتم قاطیشون شی و از فضا لذت ببری😅

بخدا اصل تاپیکم برا اینه سرسام گرفتم ازسرصداشون اخه هرروز هرروز این وضعه جیغ وداد بابا ی روز نرید پی ...

چاره نیست ماماناشون بایدادبشون کنن که مزاحمت ایجادنکنن بهتربه مادرشون گلایه کنی که این مردم آزاریه

رفت و آمد دیگران رو که نمیتونیم کنترل کنیم.اگه تو تایم های استراحت سرو صدا میکنن بچه هاشون با همسایه ...

عزیزم بقیه هرچی گفتن گفتن درجواب چار دیواری اختیاری فرهنگشون متاسفانه درهمین حد هست