2789
عنوان

همسایمون😑

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 32 پست
چاره نیست ماماناشون بایدادبشون کنن که مزاحمت ایجادنکنن بهتربه مادرشون گلایه کنی که این مردم آزاریه

عزیزم خود مادرا بابچه ها هروز بخداخونه همن جدبدا هوا خوب شده توکوچه وپارکینگن

عزیزم بچشون بزرگن من خودمم ی دختر دارم کلاس اوله ....این دوخانوم زیادی رفت وامد دارن داد همه دراومده ...

ماهم طبقه بالاییمون دخترش کوچیک بود تا دو نصف شب بدو بدو هم می کرد،ماهیچ وقت اعتراضی نکردیم.چون می دونستیم پدر مادر هرچقد تذکر بدن بازم اون بچه س،من خودمم بچه هام خیلی پرجنب و جوشن اما نه شب به بعد دیگه خونمون حکومت نظامیه نباید سر و صدا کنن،اما خب بازم یه شبایی واقعا قابل کنترل نیستن.خلاصه خیلی هم سخت نگیر فقط خودت اذیت میشی.یکی دو بار تذکر مودبانه و دوستانه بده و تمام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بچشون بزرگن من خودمم ی دختر دارم کلاس اوله ....این دوخانوم زیادی رفت وامد دارن داد همه دراومده ...

دیگه مشگلات آمارتمان نشینی همینه..

باید ساخت 

رفت آمدشون اونو دیگه زندگی خودشونه نمیتونیم بگیم شما با هم رفت آمد نکنین 😂😂چون من اذیت میشم 

ولی اگه بچه ها خیلی سر صدا میکنن بهتره به مدیر بگید

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

اگه زمان استراحت یعنی ظهر یا شب سروصدا دارن برین بهشون بگین ولی ساعتای دیگه رفت وامد و سذوصدا یه چیز عادی هس.اونا معاشرتی هستن شما نیستین من خودمم نیستم.بذارین خوش باشن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
ماهم طبقه بالاییمون دخترش کوچیک بود تا دو نصف شب بدو بدو هم می کرد،ماهیچ وقت اعتراضی نکردیم.چون می د ...

عزیزم ۳ساله بخدا هیچی نگفتیم ادمی نیستم برم درخونه همسایه...وقتی تنهان سرصداشون کمتر شب مشکل اینه هرروز خونه همن این دوخانوم ویکیش طبقه بالایی منه و بیش ازحد جیغ وداد وسرصدا ی روز نیست این دوخانوم خونه هم نباشن وگرنه کاری ندارم بهشون 

اگه زمان استراحت یعنی ظهر یا شب سروصدا دارن برین بهشون بگین ولی ساعتای دیگه رفت وامد و سذوصدا یه چیز ...

قشنگ ساعت ۱۲ پامیشن میرن پیش هم ظهر خخخخ...هرچیم مدیر درافتاد باشون گفتن چار دیواری اختیاری چون صاحبخونه ایم هممون 

عزیزم ۳ساله بخدا هیچی نگفتیم ادمی نیستم برم درخونه همسایه...وقتی تنهان سرصداشون کمتر شب مشکل اینه هر ...

همینو بهشون بگو،بدون دعوا و ناراحتی.چندبار تذکر بدین به ارومی که لجبازی نکنن.دیگه نمیشه بهشون بگی که هرروز رفت و آمد نداشته باشین گلم

همینو بهشون بگو،بدون دعوا و ناراحتی.چندبار تذکر بدین به ارومی که لجبازی نکنن.دیگه نمیشه بهشون بگی که ...

ن نمیگم اخه خیلی بی منطقن دیدم چجور بامدیرحرف زدن...مثلا مدیر یبار گف روغن ماشینتون میریزه حیاط شکلش،زشت میشه زنه برگشت گف ب شما چ پارکینگ خودمه بخام دیوار میکشم درابن حد بیشعور 

ن نمیگم اخه خیلی بی منطقن دیدم چجور بامدیرحرف زدن...مثلا مدیر یبار گف روغن ماشینتون میریزه حیاط شکلش ...

چی بگم والا،بگو همسرت با آقاشون صحبت کنه.بنظرم دیگه بهتر از درگیر شدنه.نهایتا قبول نکردن از راه قانونی وارد شین 😎

چی بگم والا،بگو همسرت با آقاشون صحبت کنه.بنظرم دیگه بهتر از درگیر شدنه.نهایتا قبول نکردن از راه قانو ...

شوهرشم همونه خخخ ماخونمون برافروش،گذاشتیم خداروشکر سرجریانی دیگه کلا

قشنگ ساعت ۱۲ پامیشن میرن پیش هم ظهر خخخخ...هرچیم مدیر درافتاد باشون گفتن چار دیواری اختیاری چون صاحب ...

۱۲به بعدزمان استراحته واقعا درست نیس کارشون🙁

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚