2777
2789
عنوان

بخشش گناهان

248 بازدید | 8 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر. برا بخشش گناهان گذشته خصوصا از نوع حق الناس چه راه کاری هست. مسلما من وقتی ۱۸ سالم بوده غیبت کرده ام ولی الان خاطرم نیست غیبت چه کسی الان بنظرتون باید چیکار کنم؟

اگه یادته که براش استغفار کن

مثلا بگو خدایا ببخش فلانی رو  یا اللهم اغفر فلانی

نمیشناسی

صلوات زیارت عاشورا بخون به نیت کسایی یادت نیس و هدیه کن

صدقه داری رد کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه درخمین حد بوده من بخشس کردم وسواس نداشته باش بعد این عالی باش و واقعا زندگی کن  

من هیچوقت اهل دزدی یا زخم زبون یا گناهی که آبرو کسی بره نبودم شاید غیبت کرده باشم ولی خب از دل غیبتم دل کسی شکسته یا قضاوت نابجا کردم. الان مدتی هست به شدت تو دلم آشوبه که خدایا گذشته رو من فراموش کردم نکنه حق کسی به گردنم مونده. واقعا دارم خودمو سرزنش میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم

اگه یادته که براش استغفار کن مثلا بگو خدایا ببخش فلانی رو  یا اللهم اغفر فلانی نمیشناسی صلوا ...

نه اصلا خاطرم نیست چی به چه کسی گفته ام فقط ترس گفتنش رو دارم که قطعا میدونم مبرا نبودنم. حالا دنبال اینم که حق الناس فراموش شده رو جبران کنم یه جوری

من هیچوقت اهل دزدی یا زخم زبون یا گناهی که آبرو کسی بره نبودم شاید غیبت کرده باشم ولی خب از دل غیبتم ...

عزیزم پیامم و انگارمتوجه نسدی گفت گذشتتو بخشیده بدون بعد این مثل ی ادم (با مذهب و گناه کاری ندارم ) با وجدان و مهربان و خیرخواه زندگی کن

نه اصلا خاطرم نیست چی به چه کسی گفته ام فقط ترس گفتنش رو دارم که قطعا میدونم مبرا نبودنم. حالا دنبال ...

زیارت رفتی ی بار به نیت کسایی که مدیونشونی برو ی بارم به نیت خودت

البته به نیت امام زمان علیه السلام هم رفتنش خیلی خوبه