2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترخون  مرزه پیازچه   جعفری شوید

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

ريحون،كشنيز ،مرزه،نعنا(هر چي خوشبوئه)

من امروز ميخوام درست كنم

واقعا عاشقشم

كل زمستون تو حسرت دلمه برگ بودم 

چون نداشتيم

البته ما با شكر و سكنجبين نميخوريم يا ماست و سير و سبزي تازه و نُون

ما درست کردیم ترش شد خیلی طعم آنچنانی نداشت تو گوگل اما یخ بار همسایمون تو بادمجون دلمه درست خیلی خوب بود برامون آورد میشه هرکه بلده خیلی خوشمزه میشه به طرز تهیشو بگه

من ترخون وجعفری و گشنیز میریزم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ما درست کردیم ترش شد خیلی طعم آنچنانی نداشت تو گوگل اما یخ بار همسایمون تو بادمجون دلمه درست خیلی خو ...

اتفاقا بنظرم بادمجون از همش بی مزه تره چون آب میندازه موادو له میکنه من فقط با فلفل دلمه ای وبرگ مو دوست دارم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میشع طرز تهیشو بگی؟

عزيزم من مادرم كُرده 

به اصول اون ميگم

پياز تفت ميدي

برنج و لپه و سبزي ميپزه 

برگ ها رو چند ثانيه ميندازه تو آبجوش 

ما گوشت نميزنيم تو دلمه 

اما مثلا يك تكه گوشت استخون دار ميريزم كه عصاره ش بره تو خوردش

بعد اينكه دلمه ها تو قابلمه جيده شد روش گوجه رنده ميكنيم 

و چند تا گوجه سبز ميذاريم 

آها ملاتش رو حسابي سماق ميزنيم ما 

من با كلم هم دوست دارم  حسابي ترش و چرب  باشه

آره اونم خوشمزه ست