خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان