2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره ولی سعی کن دیگه بهش فکر نکنی بذار به حساب کم عقلی وشعور کمش بخای همیشه فکر کنی بهش پروبال میدی ع ...

اگه به من باشه هیچوقت ...نه سمت داییم و نه سمت خالم نمیرم ولی مجبورم بخاطر مادرم.....تو مهمونی ها می بینم

هنوزم فکر می کنم بهش بهم گفت من از اول هم ازت متنفر بودم😔😔😔 یک نفر دیگه بهم گفت کاش می مردی ولی و ...

می دونم خیلی سخته ولی این مشکل تو نیست عزیزم بعد تو این دنیا میلیاردها ادم زندگی می کنه قرار نیست همه از هم خوششون بیاد این یه قانون....اون ادمم یه مریض روانی بوده و خواسته حال تورو بد کنه

می دونم خیلی سخته ولی این مشکل تو نیست عزیزم بعد تو این دنیا میلیاردها ادم زندگی می کنه قرار نیست هم ...

🥺🥺🥺آخه من می دونید چند وقته سر همین دو جمله زندگیم  چقدر داره تباه میشه نمی تونم فراموش کنم دنیا برای آدم های که حافظه ضعیفی دارند راحت تر می گذره...

فراموس که نمیشه کرد ولی خب یادم میاد قلبم درد میکنه 😔

توکل به خدا ....همه چیز درست میشه انسان بدون گیرو گرفتاری نیست...همه ماها با دردایی می جنگیم که بقیه بی خبرن به خاطر همون فک می کنیم اطرافیامون خوشحال و خوشبختن.....به امید روزی که همه درداتو فراموش کنی گلم

🥺🥺🥺آخه من می دونید چند وقته سر همین دو جمله زندگیم  چقدر داره تباه میشه نمی تونم فراموش کنم ...

منم حافظم قوی بود ....وضعیف بودم سر هرچی گریه می کردم سه سال زندگیم تباه شد و خودم بدترش کردم بعدش با خودم گفتم مگه چندسال می خوام عمر کنم؟؟؟اصلا چقدر مگه زنده ام.....اولش فک کردم این روش اشتباهه باور کن یک سال شروع کردم جمله های مثبت تو دفتر نوشتم و چیزایی که دلمو شکونده  بود تو برگه ی بزرگ نوشتم و اتیش زدم واقعا نتیجه گرفتم و حالم بهتر شد یعنی بهت بگم من حالم طوری بود که تو خواب توهم می زدم یهو از خواب می پریدم می خواستن ببرنم روانپزشک نرفتم ولی کلی قرص برام گرفتن .....حالم الان خوبه....فقط ایمانتو قوی کن ...بدون اون مراقب دل ما هست عزیزم....مطمعنم فراموش می کنی