2777
2789

ببین عزیزم زکات برای کشاوزر و دامدار طلافروشه به اونها تعلق داره خمس براز همه هست اگه مال اضافه داری یک‌پنجم رو باید خمس بدی ولی فطریه شامل همه میشه همه باید فطریه بدن‌

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم زکات برای کشاوزر و دامدار طلافروشه به اونها تعلق داره خمس براز همه هست اگه مال اضافه داری ...

با شما مخالفم ولی به نظرم هر کاری برای خدا انجام بدیم این مهمه

با شما مخالفم ولی به نظرم هر کاری برای خدا انجام بدیم این مهمه

مگه من گفتم که با من مخالفی قانون اسلامه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

[QUOTE=287634046]زکات همون خمس هستش که میشه یک پنجم درامد[/QUOTE

زکات با خمس کلا فرق داره 

زکات در مورد نه تا محصول واجبه 

خمس به درامد اضافه از هرسال میرسه 

زکات مشترک شیعه و سنیه 

خمس مخصوص تشیعه

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

آفرین چه بحث خوبی قبلا تو دینی خونده بودیم.اما با سوال شما رفتم و معنی دقیق ترش رو خوندم. نوشته بو ...

یعنی برنج زکات نداره؟ خمس چی؟ مثلا وقتی سالانه برنج برداشت میکنیم بهش خمس تعلق نمیگیره؟آخه همین جاگفتن به مالی که بمونه باید خمسشوبدیم...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یعنی برنج زکات نداره؟ خمس چی؟ مثلا وقتی سالانه برنج برداشت میکنیم بهش خمس تعلق نمیگیره؟آخه همین جاگف ...

برنجی که شما میخرید و مازاد بر مصرف سالانه هست خمس داره ولی زکات نداره 

حتی اگه از زمین برداشت کنید هم زکات نداره 

اگه از زمین برداشت کنید و تا سال خمسی نفروشید بستگی به نظر مرجعتون داره که خمس بهش میخوره یا نه 

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

برنجی که شما میخرید و مازاد بر مصرف سالانه هست خمس داره ولی زکات نداره  حتی اگه از زمین برداشت ...

ممنونم عزیزم♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الان رفتم خوندم گویا سکه های غیرزینتی شاملشون میشه.نمیدونستم خودمم. استارتر بحث جالبی پیش کشید

انقدر سوال دارم نمی‌دونم از کی بپرسم نمی‌دونم چرا همه چی نصفه نیمه بهمون میگن ،مثلا خدا تو قرآن گفته پنج نوبت نماز بخونید ما سه نوبت می‌خونیم