2777
2789
یعنی برنج زکات نداره؟ خمس چی؟ مثلا وقتی سالانه برنج برداشت میکنیم بهش خمس تعلق نمیگیره؟آخه همین جاگف ...

زکات اونطور که از بچگی یادم مونده بر نه چیزه و فکر کنم یک دهم مال رو میدادن.برنج بین اون موارد گفته نشده نمیدونم واقعا شامل میشه یا نه‌ولی بین اونها نیست.

ولی خمس چیزیه که در پایان سال خمسی اضافه مونده مثلا دهن بهمن رو یکی سال خمسی میگیره سال بعد دهم بهمن اگر دو میلیون اضافه تو حسابش باشه یک پنجمش خمسه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انقدر سوال دارم نمی‌دونم از کی بپرسم نمی‌دونم چرا همه چی نصفه نیمه بهمون میگن ،مثلا خدا تو قرآن گفته ...

من اینطور شنیدم که زمان پیامبر معمولا نماز رو پنج وعده میخوندن اما گاهی سه وعده هم بوده

زمان امام جعفر صادق برای اسون شدن کار نماز رو سه وعده میکنن 

البته این اتفاق در سفر بین اهل سنت به جز حنفی ها هم مرسومه

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

آیه ۱۱۴ هود
وَأَقِمِ الصَّلَاةَ طَرَفَيِ النَّهَارِ وَزُلَفًا مِنَ اللَّيْلِ إِنَّ الْحَسَنَاتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئَاتِ ذَلِكَ ذِكْرَى لِلذَّاكِرِينَ ﴿۱۱۴﴾
و در دو طرف روز [=اول و آخر آن] و نخستين ساعات شب نماز را برپا دار زيرا خوبيها بديها را از ميان مى ‏برد اين براى پندگيرند

زکات اونطور که از بچگی یادم مونده بر نه چیزه و فکر کنم یک دهم مال رو میدادن.برنج بین اون موارد گفته ...

ممنونم عزیزم♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مطمئنم پنج نوبت بود ولی آیه اش یادم نیست

تحقیق میکنم.قران تو ایات مختلف از نمازها صحبت کرده مثلا نماز فجر که همون صبحه یا وسطی که تا جاییکه یادمه گفتن یا عصره یا ظهر شایدم فقط عصرو گفتن خیلی وقت پیش خونده بودم مطمئن نیستم. ولی اونطور که خوندم جدا خوندن ظهر از عصر و مغرب از عشانیومده اگر واضحا اومده بود که شیعه هم اونطور میخوند یا حداقل سنی ها بولدش میکردن آیه رو

خواهش میکنم گلم.باز من شاید ناقص و معیوب بگم اگر مایلین اسم مجتهدتونو بنویسید و بهش خمس و زکات اضافه ...

ممنونم عیزدلم لطف کردی🌹

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️