2777
2789
دقیقا همینه من از خودم که نمیگم وقتی حقوقتو گرفتی یک پنجمش رو باید بدی فقیر

اگر حتی می خوای می تونی ماهیانه بدی ولی همون رو آخر ماه مثلا 2میلیون برات مونده 

یک گنجمشو میدی که میشه 400 تومن ولی اصلش سالی یکبار هست و سال خمسی دارن کسانی که مقید هستن 

ولی اینی که شما میگی یعنی اگر 10میلیون درآمده 2میلیون خمس بده که خدا اینو نخواسته

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

شما اشتباه فهمیدی برو تحقیق کن هر چی درامد داشته باشی بهش خمس تعلق میگیره 

نه عزیزجان.گفته میشه خمس چیزی هست که برمازاد درآمد درپایان سال خمسی تعلق میگیره.مثلا شما امروز قصدحساب خمس میکنید دیگه اون میشه سال خمسیتون و سال بعد همین روز و ماه اگر چیز اضافه داشتید شامل میشه.البته مواردی هم هست که مصرفی محسوب میشن و شامل نمیشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین موافقم قرآن من ندیدم خمس و اینارو

آیه ۴۱ سوره انفال:

• و اعلموا أنّما غنمتم من شیءٍ فأنّ لله خُمسه و للرسول ولِذی القربی والیتامی و المساکین و ابن السبیل
  • (ای مؤمنان) بدانید که آنچه به شما غنیمت رسد، خمس (یک پنجم) آن مخصوص خدا و رسول و خویشان او و یتیمان و فقیران و در راه ماندگان است اگر ایمان به خدا و آنچه بر بنده خود نازل کرده‌ایم دارید.
آیه ۴۱ سوره انفال: و اعلموا أنّما غنمتم من شیءٍ فأنّ لله خُمسه و للرسول ولِذی القربی والیتامی و ال ...

البته توی قرآن غنیمت گفته شده ولی میگن طبق روایات  فقط غنیمت جنگی نیست و هر درآمد و سودی رو شامل میشه.الله اعلم

حالا شما که علاقه به قرآن دارین میشه بگین بنظرتون بیشتر تاکید قرآن روی چه موضوعیه

من با درک خودم اینکه ,نماز و صبر کردن و زکات و انفاق و احترام به پدر و مادر و نزدیکان  و این که همه کارهارو فقط خالص برای خدا انجام بدیم برای رضای خدا 

من با درک خودم اینکه ,نماز و صبر کردن و زکات و انفاق و احترام به پدر و مادر و نزدیکان  و این که ...

آفرین منم نماز رو خیلی دیدم.الان اشاره کردین یادم افتاد زکاتم خیلی کنار نماز دیدم.و تقوا پیشه کردن که همون خالص کردن کارها برای خداست اگر درست یادم باشه.

سوره حجرات که سوره اخلاقه به غیبت پرداخته.جای دیگه هم هست؟البته تو همین یه سوره هم تشبیه به خوردن گو ...

ممنون که گفتین متاسفانه دقیق آیه ها یادم نمی مونه ولی در مورد تهمت زدن سوره نور آیات ۱۵ و۱۶ خوندم