2777
2789
عنوان

نازنین بهبودی چه رلی داره 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 57 پست
😅نمیدونم والا همه اینام اولش خوش بودن ولی مهم اخرشه  بعدم اینا انقد از تبلیغا میچاپن که جیب خ ...

اره دکتره ام بااسم این میخاد معروف شه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دلارام ب حسین خیانت کرد طلاق گرفتن و گف دوقطبیه   واقعا زن‌گرفته؟پیجشو داری؟

اره اسم پیج حسین sweet.sense

یه سری ام یادته دلارام سرشو کچل کرده بود همون حسین گفت مثکه پلیس گرفته بودش مجبورشده🫡

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اسم پیج حسین sweet.sense یه سری ام یادته دلارام سرشو کچل کرده بود همون حسین گفت مثکه پلیس گرفته ...

پلیس چیکا ب کچلی داره 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

محدثه هنرمند رل قبلیش بهتر بود که😑یه جوری واسه هم کامنت می ذاشتن من گفتم با هم ازدواج می کنن ولی کا ...

کلا من که میگم این فقط رخ کارشونه رل ملی اصن در کار نیس 🤔اون شایان و بیتام خیلی برا هم میمردن بعد سر دوروز فاتحه همو خوندن رفت 

اره قبلش با یه دختره بود اسمش کیمیا بود نمادشم توت فرنگی بودش 🤣 اون دلارام خسروانی ام که اسم شوهرش ...

منفووور ترینشون همون الهام مامانه پانیذه 'یه بی ادبه بی. نمکه 

ازبچش چیزی نمیزارع همش دنبال خاله زنک بازی 

منفووور ترینشون همون الهام مامانه پانیذه 'یه بی ادبه بی. نمکه  ازبچش چیزی نمیزارع همش دنبال خا ...

اون که انقد ذات کثیفشو نشون داد که مردم فاتحشو خوندن الان هیچی پست نداره فقط استوری میذاره از ترسش یه سری والده والده راه انداخته بود فک کرده بود خرم سلطانه 

ولی منفور ترین زن شاهرخ استخریه و خودش اولش میگفت نه من زنمو عکسشو نمیذارم قضاوت نشه الان زن و بچشو ریخته اینستا 

کلا من که میگم این فقط رخ کارشونه رل ملی اصن در کار نیس 🤔اون شایان و بیتام خیلی برا هم میمردن بعد س ...

سوگند ای ان رو می شناسی؟

اون اول با یه پسری بود اسمش سعید گلی بود خیلی با هم خوب بودن بد مثل این که پسره خیانت کرد کات کردن بد با یه پسر دیگه رل زد داود اسمش با هم ازدواج کردن

بیتا صادقیان؟

نه این دوتا سه سال پیش اینطورا اینستا دست اینا بود پاره میشدی از فن پیجاشون جرات داشتی کامنت منفی بدی یهو کلی پیج میریختن به فحش دادنت

سوگند ای ان رو می شناسی؟ اون اول با یه پسری بود اسمش سعید گلی بود خیلی با هم خوب بودن بد مثل این که ...

اره اونم میشناسم اون که با سرعت برق و باد خودشو چسبوند به این داووده من یه مدت عاشق فیس اون بودم به عشق اون چتری زدم🤣🤣🤣😭😭😭هعییی یادش بخیر

اره اونم میشناسم اون که با سرعت برق و باد خودشو چسبوند به این داووده من یه مدت عاشق فیس اون بودم به ...

یکی هم هست رزا پاشا پور اونم همیشه چتریه خیلی بش میاد.اونم با دوسپسرش ازدواج کرد از پسره سه سال بزرگتره

عااا نمی شناسم.آیدیشون بده

اینا که الان کاتن خیللللی وقتههههه

ولی ایدی پیج پسره sh8yanعه 

دختره ام یه پیج شخصی داره کلا دیه اینسفلوئر نیسن 

ولی خدایی تو تمام کاپلای اینستا من عاشق سوگند قدرت شناسو رلش بودم که اونم کات کردن خیلی جفتی نااااز و خاستنی بودن کثافتاااااا