اول ک میگف برا ولنتاین چرا سینگلم و اینایب که دوز پسر خرج کن دارن ،🍑اونجاشون از طلاعه و..😑😂
ماه بعدش نشون دادبایه دکتر زییایی رل زده براش ایفون۱۴ و اپل واچ خریده،بعد بردش دُبی،عید دعوتش کرد کرمان و هتل رو براش با شمع و گل تزیین کردو شمع چید،بعد ازعید بردش اندونزی و جزیره بالی و... واقعا جالبه چیزی که دنبالش بود و زود گیر اورد خیلی ام دختر باانرژی و مثبته
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
😅نمیدونم والا همه اینام اولش خوش بودن ولی مهم اخرشه بعدم اینا انقد از تبلیغا میچاپن که جیب خ ...
اره دکتره ام بااسم این میخاد معروف شه
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
اره اسم پیج حسین sweet.sense یه سری ام یادته دلارام سرشو کچل کرده بود همون حسین گفت مثکه پلیس گرفته ...
پلیس چیکا ب کچلی داره
اون که انقد ذات کثیفشو نشون داد که مردم فاتحشو خوندن الان هیچی پست نداره فقط استوری میذاره از ترسش یه سری والده والده راه انداخته بود فک کرده بود خرم سلطانه
ولی منفور ترین زن شاهرخ استخریه و خودش اولش میگفت نه من زنمو عکسشو نمیذارم قضاوت نشه الان زن و بچشو ریخته اینستا