2777
2789
عنوان

نازنین بهبودی چه رلی داره 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 57 پست
 اواز دهل شنیدن از دور خوشست اون خواهرشم از همون شوهرشم خیلی تعریف مبکرد یه بار کثافت کاریش د ...

نه دیگ بعضی جاهاشو اشتباه متوجه شدی خودپسره ام خیلی پولداره' ولی سیناام گف من نمیخاسم باش بمونم'برام خودکشی کرد و میگف منو بگیر'قبلا هم یه سقط داشته ولی حامله ‌شدمجبورسدن ازدواج کنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش بود زده بود نیلوفر بهبودی من خیلی وقته اینستا ندارم ولی یادمه پسر زاییده بود مطمینی خواهرش ه؟

من میگم نازنین 

تونیلوفرو میگی ک خاهرشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نه دیگ بعضی جاهاشو اشتباه متوجه شدی خودپسره ام خیلی پولداره' ولی سیناام گف من نمیخاسم باش بمونم'برام ...

🤣نه دیه من از اولش دنبال میکردم اینارو 

خود سیناعه قیافه نداشته این بردش این مطب اون مطب قیافش تازه اینی شده که الان هست 

بعدم تو تولدی که براش گرفته بود چشش دنبال یه دختر دیه بود نیلوفر دعواش شده بود باهاش گرفته بود زده بودش میگفت پسره گدا گشنه کی میشناختش من اوردم معروفش کردم حالا دستش به دهنش میرسه من اون تایم تو لایوش بودم 🤣هنوز بچه ام نداشتن

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
الآنم همش میگه هر روز با هم دعوا داریم ولی عاشق همیم😑🤣

اره بابا همشون داغونن فقط ظاهرو حفظ میکنم من تمام شاخایی که دوسه ساله دنبالشون میکردم الان کاتن 

شایان وبیتا 

هلیا و کامران 

رضا روحی و کیمیا 

اون ممد لمینت و پریسا 

گل منگلی و شوهرش 

🤣🤣🤣🤣ننه ی پانیذم که کلا رفته تو خاکی محو کرده خودشو

🤣نه دیه من از اولش دنبال میکردم اینارو  خود سیناعه قیافه نداشته این بردش این مطب اون مطب قیاف ...

پسره ک دماغش عمله فقط'اخه بعد بچه دارشدنشون هم دعواشون شد خیلی ویس دادن بیرون که نیلوفر خیانت کرده بوده و.. 

اره بابا همشون داغونن فقط ظاهرو حفظ میکنم من تمام شاخایی که دوسه ساله دنبالشون میکردم الان کاتن  ...

عاااا بیشتر بگو🤣منم خیلی این شاخا رو دنبال می کنم.رضا روحی همونه که الآن با محدثه هنرمند رل زده؟

اره بابا همشون داغونن فقط ظاهرو حفظ میکنم من تمام شاخایی که دوسه ساله دنبالشون میکردم الان کاتن  ...

عشق و علاقشون ک هیچی این نازنین کلا داره تو مسافرت و هدیه غرق میشه ک همینم براش مهمه

اون دعواشون فکر کنم ساختگی بود

ن مشخص بود نیلو۱ماه خونه مامانش قهر بود 

ولی گف ۲روز بعداشتی کردیم ولی تومجازی اعلام نکردیم

عاااا بیشتر بگو🤣منم خیلی این شاخا رو دنبال می کنم.رضا روحی همونه که الآن با محدثه هنرمند رل زده؟

اره قبلش با یه دختره بود اسمش کیمیا بود نمادشم توت فرنگی بودش 🤣

اون دلارام خسروانی ام که اسم شوهرش حسین رضوانی بود که باهاش بچه ام اورد اسمش دلنازه تا زایید پسره رو کشید سمتش باز پسره ولش کرد رفت الان پسره زن گرفته 

اون ملیکا تهامی ام که کلکسیون رل بود بچش مال علی یاسینی عه که کلا بچه روهم گردن نگرفت الان خودشو بسته به یه یارو اسمش عرفانه 🤣🤣🤣🤣

من آمار کل اینستارو دارم فقط اسم بگو سوابقشو بهت بدم 

اره قبلش با یه دختره بود اسمش کیمیا بود نمادشم توت فرنگی بودش 🤣 اون دلارام خسروانی ام که اسم شوهرش ...

دلارام ب حسین خیانت کرد طلاق گرفتن و گف دوقطبیه 

واقعا زن‌گرفته؟پیجشو داری؟

عشق و علاقشون ک هیچی این نازنین کلا داره تو مسافرت و هدیه غرق میشه ک همینم براش مهمه

😅نمیدونم والا همه اینام اولش خوش بودن ولی مهم اخرشه 

بعدم اینا انقد از تبلیغا میچاپن که جیب خودشونم پره نیاز به مرد ندارن اون رخ کارشونه که بازدیدشون بره بالا

اره قبلش با یه دختره بود اسمش کیمیا بود نمادشم توت فرنگی بودش 🤣 اون دلارام خسروانی ام که اسم شوهرش ...

محدثه هنرمند رل قبلیش بهتر بود که😑یه جوری واسه هم کامنت می ذاشتن من گفتم با هم ازدواج می کنن ولی کات کردن