سلام خانوما کسی هست ، کمکم کنه یه همزن میخوام که هم دستی استفاده بشه هم کاسه داشته باشه چون میگن همزن دستی تو خونه باید باشه استفاده میشه برا کیک های کم مثل دو تخم مرغه چون حرفه ای ها تو حجم کم خوب تخم مرغو فرم نمیده ، بنظرتون این همزن کاسه ای ها ک دستی میشه فیلیپس یا بوش یا بیسمارک کدوم بهتره کسی داشته میشه راهنمایی کنه
اگه حتما نمیخوای کاسه ای باشه من سالهاست فیلیپس معمولی دارم برای نیاز عادی و در حد کیک پختن خونگی نی ...
فلیپس کاسه ای هم داره من حقیقتا یه همزن داغون داشتم همین ارزونا ۴ سال پیش ۱۰۰ هزار تومن گرفتم حیلی هم ازش کار کشیدم سوخت دود بلند شد ازش ، اول میخواستم همزن کاسه ی فیلیپس بگیرم چون میگم گاهی که کار دارم یا گردن و دستم درد میگیره بزارم خودش کار کنه بنظرت کاسه ی فیلیپس خوبه ؟ دستیش میدونم خوبه ، کاسه ایش نمیدونم میچرخه خراب نمیشه
کاسه ایش رو نمیدونم ولی بدون کاسه ش رو من ده سال پیش صد تومن خریدم ماشاله تا الان خوب کار کرده
جنس های قدیمی واقعا اصل بودن و خوب میمونن الان همزن مادر شوهرم آوردم خیلی قدیمیه حدود ده سال میشه اسمش ساینا همچینچیزیه تو ۳ دقیقه تخم مرغ قشنگ کشدار کرد در حالی که ردش نوشته ۱۵۰وات تعجب کردم ،