2777
2789
عنوان

همزن

405 بازدید | 10 پست

سلام خانوما کسی هست ، کمکم کنه یه همزن میخوام که هم دستی استفاده بشه هم کاسه داشته باشه چون میگن همزن دستی تو خونه باید باشه استفاده میشه برا کیک های کم مثل دو تخم مرغه چون حرفه ای ها تو حجم کم خوب تخم مرغو فرم نمیده ، بنظرتون این همزن کاسه ای ها ک دستی میشه فیلیپس یا بوش یا بیسمارک کدوم بهتره کسی داشته میشه راهنمایی کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حتما نمیخوای کاسه ای باشه من سالهاست فیلیپس معمولی دارم برای نیاز عادی و در حد کیک پختن خونگی نیازمو رفع میکنه

مامانم کاسه ای مولینکس دارن اونم خوبه ولی جاگیره 

من پسندم نیست

مال من یک ذره ست گذاشتم تو کابینت

اگه حتما نمیخوای کاسه ای باشه من سالهاست فیلیپس معمولی دارم برای نیاز عادی و در حد کیک پختن خونگی نی ...

فلیپس کاسه ای هم داره من حقیقتا یه همزن داغون داشتم همین ارزونا ۴ سال پیش ۱۰۰ هزار تومن گرفتم حیلی هم ازش کار کشیدم سوخت دود بلند شد ازش ، اول میخواستم همزن کاسه ی فیلیپس بگیرم چون میگم گاهی که کار دارم یا گردن و دستم درد میگیره بزارم خودش کار کنه بنظرت کاسه ی فیلیپس خوبه ؟ دستیش میدونم خوبه ، کاسه ایش نمیدونم میچرخه خراب نمیشه 

من گاسونیک گرفتم.الان ک بوش اصل پیدا نمیشه

بوش مونتاژ ترکیه هستن خوبه من ماشین ظرفشویم مونتاژ ترکیه است واقعا خوبه راضیم ازش و یه مغازه معتبر ک نمایندگی بوش هست بندرعباس میشناسم همیشه همینجا خرید میکنم 

فلیپس کاسه ای هم داره من حقیقتا یه همزن داغون داشتم همین ارزونا ۴ سال پیش ۱۰۰ هزار تومن گرفتم حیلی ه ...

کاسه ایش رو نمیدونم ولی بدون کاسه ش رو من ده سال پیش صد تومن خریدم ماشاله تا الان خوب کار کرده

کاسه ایش رو نمیدونم ولی بدون کاسه ش رو من ده سال پیش صد تومن خریدم ماشاله تا الان خوب کار کرده

جنس های قدیمی واقعا اصل بودن و خوب میمونن الان همزن مادر شوهرم آوردم خیلی قدیمیه حدود ده سال میشه اسمش ساینا همچین‌چیزیه تو ۳ دقیقه تخم مرغ قشنگ کشدار کرد در حالی که ردش نوشته ۱۵۰‌وات تعجب کردم ، 

میشه عکس همزنتون اینجا بزارین ببینم ؟ همزن فلیپس چند وات هست برا شما ؟ الان زده ۴۵۰ وات فلیپس نگا میکنم