2777
2789
عنوان

😑 چجوری جلوی زبان بچه ها رو بگیریم

287 بازدید | 22 پست

اومدیم خونه مامانم میگه مامان جون میشه زمین رو جارو کنی من بتونم بشینم مگه خونتون اشغالدونیِ😶😶😶😶 بدبخت خونشونم کثیف نیس ای خانم با ذره بین چک میکنه

😑 اونروزم بردم دکتر... به  منشی بدبخت گیر داده بود میگفت لباسش مسخره س... یک چشم غره ای رفتم گفتم مامان زشته زیر لبی گفتم ادم این حرفا رو نمیگه

بعد حالا بلند بلند گیر داده چرا نمیگه مسخره س

۴ سال و خورده ایشه😶 نزدیک ۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هرچی کمتر بهش واکنش نشون بدی کمتر انجام میده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

این از این زبون درازاس

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم
پسر عموی منم این سنیه ولی باز بچه شما خوبه این قات میزنه یهو هرکی رو میبینه فحش میده

انقدر بدم میاد خودم بچه دارم ولی از اینکه بچه هر حرفی رو بزنه و به بقیه توهین کنه متنفرم و بشدت برخورد میکنم بعضیا بچشون حرف زشت میزنه ذوق میکنن انگار بچه بی تربیت تحویل جامعه دادن هنره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وای من اب میشم😶

منم بودم میشدم🫥 بهش بگو آدم نباید عیب بقیه رو تو روشون بگه اگه یه نفر با تو اینکارو بکنه خوشت میاد؟

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎