2777
2789
عنوان

درد دل

93 بازدید | 9 پست

(عقدم) شوهرم بهم اهمیت نمیده ، نه به احساساتم نه به نیاز عاطفی نه کمکی هیچی فقط  منو برا رابطه میخواد ازش بدم میاد ن مسافرت می‌بره ن چیزی.... نگید پول نداره چون داره ... ن مناسبتا پیشمه ن حتی با خانواده من میاد جایی ...همیشه بهونه میگیره میگه کار دارم اما اگه یکی بگه فلان کار کن وقت داره براش ،خیلی احساس تنهایی میکنم الان با بغض گریه می‌نویسم از بس گریه کردم نابود شدم... دوره عقدمه اما من خوشحال نیستم ن زنگ میزنه ن هیچی حالام ک دیگ قهریم ک ی بار زنگ زد جواب دادم گفتم همینا را....که بهم توجه نمیکنی برای دیگران وقت داری برا من نه ..انگار ن انگار.... دیگه از اون ب بعد حتی نیومده منو ببینه چون میدونم اون موقع بیکار بود من یادش افتاده بودم الان ک میره کار زنگ نزده .....

چیکار کنم 😔کاش میمردم

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ازدواج بدتر هم میشه متاسفانه

با این شرایط نباید اجازه رابطه جنسی میدادی بهش 

ببین اگه میبینی کنارش حالت خوب نیست و با وجود همه حرفات بازم اهمیت نداده پس جونیت رو حروم نکن و ازش جدا بشو...

حیفه که عمر و اعصابتو برای این آدم بی احساس و سنگی بزاری...

فقط به فکر خودت باش...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
طلاقش بده مرتیکه بی لیاقت ارزش خودو بدون نزار دیگران باهات ابنجوری بر خورد کنن

حرف از طلاق شد گف طلاق اونا را میدن که شوهرش دست بزن داره معتاده

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

[QUOTE=287558906]با بزرگترهاش صحبت کن اگر عاقل و بافرهنگن[/QUOT از اونام زخم خوردم بدتر از خودش

بعد ازدواج بدتر هم میشه متاسفانه با این شرایط نباید اجازه رابطه جنسی میدادی بهش  ببین اگه میب ...

کاش همون وقتا جواب منفی میدادم

برو مشاوره بعد تصمیم بگیر

میخوام برم ولی میترسم نمیدونم از کجا شروع کنم بگم بعدم میترسم گریم بگیره یا از استرس همه چی یادم بره