2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اصلا نمیبینمشون الان هم بعد پونزده سال دیدمشون ، ولی وحشتناک خونواده ازدواجی هستن از اینا که همش دنب ...

ماشالا فعالن خانوادگی  

اهااااا ببین وقتی عکس نشون میداد و هی راجبش حرف میزدن و الانم از تو عکس میخوان مطمئن باش خبریه  

اما نمیخوان علنی کنن میخوان بپسندن همه اوکی و بدن بعد بگن

عکستو نفرست واسش به نظرم

ماشالا فعالن خانوادگی     اهااااا ببین وقتی عکس نشون میداد و هی راجبش حرف میزدن و الانم ا ...

هنوز دو روز از رفتنشون گذشته فوری ک علنی نمیکنن  همون موقع هم ک برگشتن سریع شروع کردن پیام دادن عکس بفرست فلان ، قبل از اینکه ببینمشون دختر عموم همش میگفت الان ببینتت سریع واسه پسرشون لقمه میگیرنت  فک کردم شوخی میکنه نگو ک‌ با اخلاقشون اشناس

بنظر خودم فعلا زمان درستی نیست در اینده بهش فکر میکنم

کار خوبی میکنی ولی تجربه ی شخصی خودمو بگم من سنم بیست اینا بود یعنی هفته ای یدونه خاستگار داشتم الان ۲۵ سالمه ازدواج کردم ولی اصلا به ابروهام دست نزدم و موهامم مشکیه مثلا سوار اتوبوس اینا میشدم امکان نداشت یکی ازم شماره نگیره.ولی الان اصلا حتی یه نفر هم پیدا نمیشه بگه مجردی یا متاهل.

دیگع دوره خاستگار تموم شده ، خودت باید کیست رو‌ پیدا کنی 

نه نمیشه.

به هر حال زندگی خودته.میتونی هرجور دوست داری زندگی کنی.

ولی اینم بدون آدم سالم و صالح و متعهد و عاشق اهل زندگی خیلی کم پیدا میشه تو این دوره زمونه