2789
عنوان

خاستگار

197 بازدید | 23 پست

دوستان زن عموم شیرازیه عید واسه تفریح با خونواده داداشش اومدن شهر ما مسافرت (شهرامون دورن از هم) دعوتشون کردیم ، حالا داداشش ی پسر داره که تقریبا همسن منه ، همش فک میکنم ک‌ میخان واسه خاستگاری پا پیش بزارن ، بنظرتون چیکار کنم که اصلا صحبتشو نکنن؟؟خیلی حساسم رو این قضیه دوس ندارم کسی خاستگاری منو از خونوادم کنه

شماره منو بده

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میفهممت منم اینجوریم چون مطمئن نیستی چیزی نگو  زیاد تو دیدشون نباش به پسره محل نده

اصلا نمیبینمشون الان هم بعد پونزده سال دیدمشون ، ولی وحشتناک خونواده ازدواجی هستن از اینا که همش دنبال زن گرفتن و شوهر دادن هستن  بعد اینکه پسره اصلا همراهشون نبود ولی همش عکسشو بهم نشون میدادن میگفتن سرکاره فلان ، بعد دخترشونم هی بهم پیام میده میگفت عکستو بفرست     مطمئنم نیستم ولی کاراشون یذره مشکوک بود

چون حالا معلوم نیست قطعی که بیان یا نه یجور بگو که غیر مستقیم باشه 

تو حرفات اگه موضوعش پیش اومد خودت یا مامانت بگو من بچم هنوز تو این سن ازدواج نمیخوام بکنم فعلا به نظرم اشتباه توسن من باید بزرگتر بشم یه سری بهونه که نشون بدی نمیخوای ازدواج کنی