2777
2789
عنوان

چجوری نه بگم

588 بازدید | 25 پست

فامیلام سال به سال حالمو نمیپرسن حالا واسه حس کنجکاوی همش میگن عکس نی نیتو برامون بفرست بعدم به بقیه نشون میدن حالا اگ من بودم نمیدادن ...

بنظرتون چجور بگم نمیخام این کارو کنم؟

بیشتر میخان بدونن چ لباسایی تنش میکنم و از چه برند و اینا 

واقعیت من وسعم به خریدای لوکس نمیرسه فعلا از حس فضولیشونم بدم میاد

چجوری یه جواب دندان شکن بدم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همون اول گفتم ببخشید هیچکس و عکس نمیدم واقعا از چشم و نظر میترسم 😊😊 هرکیه گفت جدی جدی ندادم خیلی بدم میاد یکسر عکسنوزاد میبینن و تجزیه تحلیل میکنن وای چقدر لاغره یا چاقه،  شکل عمشه،  شکل باباشه..  به کسی چه مربوط

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بگو تو گوشیم عکساش و نگه نمیدارم،  چون میترسم بپره میریزم تو رم و کامپیوتر،  بعدا حتما براتون میفرستم... 

بعد بگو بشـــــــین تا بفــرستم😂😂😂

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
سعی کن طوری بگی که بی احترامی هم نشه به خاطر شخصیت خودت خیلی گیر دادن بگو سر فرصت می فرستم اون فرصت ...

خیلی دوس دارم طوری حرفامو بزنم ک سو استفاده نکنن، اخه مامانم بیماری اعصاب داره الانا یه کوچولو بهتره اوایل خیلی زود جوش میاورد منم تا بخام حرف دلمو بزنم یه طوری رفتار میکنن یا حتی بهم میگن ک مثل مادرتی و این باعث شده از نوجوونیم بشنوم و حرف نزنم ...