2777
2789
عنوان

چجوری نه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 25 پست
راستی با عکس فرستادن ممکنه بچه چشم بخوره

یکی از اقوام پسردار شد ماشالله خیلی تپل و ناز وسفید عکساش دو روز اول دست همه فامیل چرخید،  ایکاش ماشالله میگفتن انقدر هــین کشیدن و گفتن واااا!  به کی رفته طفلی حالش بد شد و دوباره رفت بیمارستان بچه آب شد قشنگ نصف شد از مریضی

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جواب شما خیلی خوبه، ولی اگ باز اصرار کردن چی بگم؟

بگو  خواهرای خودم هم وقت نمیکنم عکس بدم،  همش در حال بچه داری و یا استراحت و. وقت پیدا کنم سریع غذا بپزم و.....  وقت نمیکنم گوشی دست بگیرم اصلا...  

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
جواب شما خیلی خوبه، ولی اگ باز اصرار کردن چی بگم؟

اگه دیدی دست بر نمیداره زمانی که بچه خواب هست یه ملاحفه بنداز روش که هیچی معلوم نباشه از صورتش هم نه از پشتش بگیر بفرست با هوش باشن می فهمن که نمی خوای عکس بدی

بگو  خواهرای خودم هم وقت نمیکنم عکس بدم،  همش در حال بچه داری و یا استراحت و. وقت پیدا کنم ...

زیاد زنگ میزدن میخاستن همش بپرسن شیر خودتو میدی؟ ناهار چی خوردی؟ مادرشوهرت اومده؟ کیا کادو چی دادن؟....

همین کارو کردم ج نمیدادم بعد اخر شب میگفتم ببخشید مشغولم ولی الانا گیر عکس دادن

زیاد زنگ میزدن میخاستن همش بپرسن شیر خودتو میدی؟ ناهار چی خوردی؟ مادرشوهرت اومده؟ کیا کادو چی دادن؟. ...

ای بابا چقدر فضول ببین فقط همین چاره کارته....  بگو کم خوابه اذیت میکنه،  باید مدام راهش ببرم،  خوابم،  الان از خواب تازه بیدار شدم😂😂😂 خلاصه پیاماشونم دیر سین کن همش انلاین نباش بزار از فضولی بترکن

هر کاری صلاح میدونی بکن. اما لازم نیست زیاد توضیح بدی که داستان بشه. 

میشه مثلا چی جواب بده ک توضیح نداده باشه. جدی برا اطلاعات خودم می پرسم.

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
ای بابا چقدر فضول ببین فقط همین چاره کارته....  بگو کم خوابه اذیت میکنه،  باید مدام راهش ب ...

اره خیلی فضولن اصلا نمیپرسن مثلا عید تنهایی یا نه اگ اره با ما بیا بیرون؟ یا نمیگن مثلا غذا درست نکردی بیایم کمکت کنیم فقط میخان فضولی کنن ک برن بگن بلد نبوده ما بلدیم

میشه مثلا چی جواب بده ک توضیح نداده باشه. جدی برا اطلاعات خودم می پرسم.

خب اگه واقعا کسی درخواست منطقی داره که ما در حد  توانمون انجام میدیم یا یه جای دیگه جبران میکنیم. در غیر این صورت بدون گارد گرفتن و با آرامش یه نه گقتن و اینکه من به دلایل شخصی دوست ندارم این کار رو انجام بدم یا ببخشید فرصت ندارم یا بعدا انجام میدم(مسايل شخصی نه قول الکی) یا من اینطوری راحت ترم کافیه همراه با یه متاسفم قاطع ولی با احترام. توضیح اضافی و هزار جور بهانه آوردن لازم نیست.