2777
2789

باید کم کم تلاش کنی و تمرین کنی حقتو بگیری. هم باید روی ذهنت کار کنی و‌باور کنی که شجاع و ارزشمندی هم توی عمل باید تمرین کنی. یک‌شبه هم درست نمیشه باید انقدر تلاش کنی که تغییر کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میترسم اون دنیا هم خدا بگه چون نرفتی دنبال حقت باید تنبیه بشی 😂خودمو دارم میگم به کسی برنخوره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

منم تو گرفتن حقم مشکل دارم😊

واگذار میکنم همیشه ، کار دیگه ای نمیتونم

اگه صد در صد واگذار کنم جواب میگیرم 

ولی اگه خودمم واکنش نشون بدم نمیدونم چرا یا نمیشه یا خیلی دیر و سخت جواب میگیرم😅

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

میشه یه مثال بزنی

مثلا یه نمونش مدیرمون درخواستای بیجا داره نمیتونم به حرفش بیتوجه باشم کار خودمو کنم.

شوهرم اذبتم کرده زیاد.

خانواده شوهرم پر رو هستن

میددونی بعضی وفتا منجر به دعوا ممکنه بشه میگم بعضی چیزا بیارزشه یا میترسم دعوا کنم

منم تو گرفتن حقم مشکل دارم😊 واگذار میکنم همیشه ، کار دیگه ای نمیتونم اگه صد در صد واگذار کنم جواب ...

به خدا واگذار میکنی؟

من با شوهرم که دیگه رودربایسی ندارم جدیدا کمی حقمو میگیرم ولی با بقیه نه

همیشه نه ولی واقعا بعضی وقتا آدم که بخواد از حقش دفاع کنه  طرف مقابلش بدتر میکنه

برا همین کوتاه میام که بیشتر به ضرر خودم تموم نشه

البته همیشه هم اینجور نیست 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

به خدا واگذار میکنی؟ من با شوهرم که دیگه رودربایسی ندارم جدیدا کمی حقمو میگیرم ولی با بقیه نه

بله 

حتی شوهرمو که چند سال با کاراش بشدت اذیتم کرد

امیدوارم جواب خیر بگیری

بله  حتی شوهرمو که چند سال با کاراش بشدت اذیتم کرد امیدوارم جواب خیر بگیری

من میدونم ظالما صددر صد جواب پس میدن ولی نمیدونم منم بابت اذیتهام اجری دارم یا نه.

ایشالله خدا عوضت بده

فقط یه چیزی

قابل توجه همه مخصوصا اون تازه کارها که تازه روی خودشون میخوان کار کنند :

خیلی ها رو دیدم که میگه من ازین به بعد میخوام حقمو بگیرم یا حرفمو بزنم اما دریغ از یه جو شعور 

،

یه جوری میزنه طرفو میترکونه به بهونه ی اینکه میخواد احقاق حق کنه .که کل فامیل آسفالت میشن ... تازه بعدشم میاد مظلوم نمایی کردن که آره من اصلا نمیتونم از حقم دفاع کنم....

سر جدتون شما ازین مدل آدما نباشید