2777
2789

بچه ها من یه تجربه دارم از زایمان طبیعی اینجوری نیس ندونم چیه ولی من بچه اولم افتاده بود تو خشکی و با وجود ورزش ها و استخر و امادگی که داشتم نشد زایمان خوبی داشته باشم خیلی اذیت شدم علتشم کم ابی بچه بود

حالا یه ماه دیگه زایمان دارم میخواستم بدونم تکنیک نفس کشیدن موقع دردا رو کی بلده اگه میشه راهنمایی کنید چیکارا کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که سزارین بودم.ولی گفته بودن اگر طبیعی بخوای زایمان کنی میتونی اپیدورال کنی یعنی امپول بیحسی بزنن ولی طبیعی زایمان کنم.اصلا قبول نکردم....طبیعی دوست ندارم و میترسم‌کلا.فقط سزارین....الانم هیچ درد و مشکلی ندارم اصلا جای بخیه هامم معلوم نیست.خیلی دکارم خوب بود خدا خیرش بده

خوبه شوهراتون میزارن زایمان طبیعی کنید من هنوز بچه ندارم و قصد بارداری هم ندارم از الان شوهرم میگه ...

افرین به همسرت.همسرمنم طبیعی اصلا دوست نداره عین خودم...سزارین اگر بچه ی اول باشه باید بری خصوصی.اگر بچه ی دومو بخوای سزارین کنی  درصورتی که بچه ی اولم سزارین باشه،بیمارستان دولتی انجام میده

افرین به همسرت.همسرمنم طبیعی اصلا دوست نداره عین خودم...سزارین اگر بچه ی اول باشه باید بری خصوصی.اگر ...

منم بهش گفتم هزینه داره بیمارستان دولتی قبول نمیکنه گفت اره میدونم کسی که ۲۰ تومن هزینه زایمان نداره چراباید بچه داربشه

خوبه شوهراتون میزارن زایمان طبیعی کنید من هنوز بچه ندارم و قصد بارداری هم ندارم از الان شوهرم میگه ...

من ک خودم طبیعی رو انتخاب کردم ولی شوهرم کلا نظری نداره میگه هرچی صلاحه ولی از سزارین خوشش نیماد میگه شکمت پاره میشه از این سر تا اون سر 

منم بهش گفتم هزینه داره بیمارستان دولتی قبول نمیکنه گفت اره میدونم کسی که ۲۰ تومن هزینه زایمان نداره ...

دخترم‌سال ۹۸ بدنیا اومد بیمارستان خصوصی کلا هزینه ش اونموقع شد ۵ تا۶ ت ...خیلیم خوب بود راضی بودم هم از زایمانم هم از دکترم.پیش هر دکتری رفتم میگفت اگر بخوای بیمارستان دولتی زایمان کنی من هزینه ی جدااز بیمارستان میگیرم سزارینت میکنم.ولی همسرم قبول نکرد...اونموقع هنوز بادکترخودم اشنانشده بودم

من ک خودم طبیعی رو انتخاب کردم ولی شوهرم کلا نظری نداره میگه هرچی صلاحه ولی از سزارین خوشش نیماد میگ ...

ولی دکترت اگر خوب باشه جاش اصلا نمیمونه.جای بخیه های من اصلا نیست.زیر شکمم بی حس نیست حسش برگشته.دردای بعد از سزارینم که بعضیا میگن داریم و اصلا نداشتم.بعد از عمل فرداش دکتر گفت پانسمانتو باز کن .فقط خدارو شاکرم که اون دکارو سر راهم قرار داد