2777
2789
عنوان

چیکارش کنم من

182 بازدید | 7 پست

شوهرم دوسداره همش محبت کنم بهش(عقدم)، یجورایی هی میگه دلبری کن برام مهربون باش باهام، لج نکن باهام و.. خب نمیشه ک هنشم بخام ۲۴ ساعت  قربون صدقه ش برم ک ، ولی خب شوهرم میگه باهام خوب باش دعوا نکن فقط بهم محبت کن، میگه من تو گذشته خیلی سختی کشیدم بخاطر کار کردن مدرسه نرفتم و ... میگ دوس دارم الان زن گرفتم اسایش داشته باشم باهم خوب باشیم،

چیکار کنم واقعا چ رفتاری باهاش داشته باشم🤦‍♀️

باهاش خوب باش وا ب اونم بکو رو خط قرمزات پا نذاره تا اروم باشه جو بینتون

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب محبت کن عزیزم ولی خب در حد میانه زیاده رویی ام کنی بعدا پشیمون میشی بعدم بگو همه سختی کشیدن دلیل نمیشه ولی داره خودش لوس میکنه  ناز کشیدن برعکسع🤣🤣

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
اره😂

اشکال نداره تو باید بهش یاد بدی این لوس بازی ها رو کم کنه ولی به شیوه اروم و با همون محبت عزیزم با محبت بهش یاد بده ناز تو رو باید بکشه 

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤