2777
2789

سلام و ظهر  بخیر

تاپیک با کاربری قبلیم زدم میدونم تکراری هست

خواستم با این کاربری هم بزنم این تاپیک رو

کلا تجربیات خودم و تو هر زمینه ای به اشتراک میذارم شاید پاسخگوی سوالات کسی باشه

چون خودم ازون دسته ادمام که همیشه در حال پرسش تجربه های دیگرانم

کامپوزیت دندان

طی یک جلسه انجام میشه

برطرف کننده بهم ریختگی های کم هستش

ممکنه اگر جنس مواد انتخابی خوب نباشه در دراز مدت باعث پوسیدگی بشه

عمر کامپوزیت حداکثر هشت تا ده ساله

کامپوزیت واقعا یک هنره و به مهارت پزشک بستگی داره

باعث بوی بد دهان نمیشه اصلا

برای افراد سن کم کامپوزیت پیشنهادمیشه

لمینت و چون تراش بیشتری داره به افراد با سن بالاتر پیشنهاد میکنن

کامپوزیت تراش داره اما خیلی کم

معایبش: 

دیگه نمیشه چیزای سفت گاز بزنید

نمیتونید تخمه بشکونید 

باید ببشتر از قبل مسواک و نخ دندان بکشید 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب پس اینکه میگن باعث میشه دهان بو بگیره دروغه 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

مرسی عزیزم که تجربیاتت رو با ما به اشتراک  میذاری😘🌹

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
من کامپوزیت کردم لای دندونام نخ دندون کشیدم ب مرور فاصله افتاد و سیاه شد🤕

ووی جدی 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

این اولین روز تو خود دندون پزشکی 

لثه هام متورمه چون لیفت داشتم 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230424_212212_enub.jpg

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من دندونای جلوم 

دو تا وسط صافه ولی دوتا کنارش بیرون کج زده بیرون 

میشه کامپوزیت کرد 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

اینم دیشبه

https://s8.uupload.ir/files/img_20230425_012858_bisg.jpg

عکس قبل رو نداری؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
کسی کرج هست ی دکتر میگن اونجا هست واحدی ۵۰۰ کامپوزیت می‌کنه ؟ اسم دکتره یادم نیست  معصومه هزین ...

عزیزم من واحدی 2/100

پونصد خیلی کمه احتمالا موادش خوب نیس

من دندونای جلوم  دو تا وسط صافه ولی دوتا کنارش بیرون کج زده بیرون  میشه کامپوزیت کرد&nbs ...

آره میشه منم همین مشکل و با یکی از دندونام داشتم

سلام خوبین.شما ازسایت رفته بودین بنظرتازه برگرشتین؟

بله عزیزم